Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης εκβιάζει τον Παρασκευά να παντρευτεί την Ειρήνη

17:44 1/5/2024 - Πηγή: Sportime

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Στο στόχαστρο του Δημοσθένη μπαίνει στα επόμενα επεισόδια ο Παρασκευάς με τον αδίστακτο άντρα να δίνει τελεσίγραφο στο αγόρι της κόρης του.

Η σειρά του Mega που σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση θα κάνει μία μεγάλη διακοπή για τις γιορτές του Πάσχα και θα επιστρέψει στις 9/5 με νέο επεισόδιο.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης δίνει τελεσίγραφο στον Παρασκευά

Μετά την απόφαση της Ασπασίας να γυρίσει πίσω ξανά στον Δημοσθένη, ο άντρας αισθάνεται πλήρης και ευτυχισμένος ξανά. Ωστόσο σύντομα μια αποκάλυψη θα τον κλονίσει.

Η Μαργαρίτα αγνοεί πως ο Δημοσθένης δεν ξέρει ότι ο σύντροφος της Ειρήνης είναι ο Παρασκευάς και άθελά της του το αποκαλύπτει. Τότε ο μαφιόζος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του που δεν είχε καταλάβει κάτι. Ζητάει από τον Βαγιάκο να παρακολουθήσει την Ειρήνη και να τον ενημερώνει.

Την ίδια ώρα η Μαργαρίτα προειδοποιεί τον Παρασκευά. Ο νεαρός αισθάνεται εκτεθειμένος απέναντί του γιατί γνωρίζει τι άνθρωπος είναι.

Την επόμενη κιόλας μέρα ο Δημοσθένης αναλαμβάνει δράση και πιέζει την Ειρήνη να του πει τα πάντα. Εκείνη του ομολογεί ότι είναι πολύ ερωτευμένη με τον Παρασκευά και θέλει να τον παντρευτεί. Χωρίς να χάσει λοιπόν καιρό καλεί τον Παρασκευά σπίτι. Εκείνος πηγαίνει αν και φοβισμένος.

Ο Δημοσθένης του δίνει τελεσίγραφο να ζητήσει την κόρη του σε γάμο απειλώντας τον πως αν δεν τον ακούσει θα το πληρώσει ακριβά. Ο νεαρός δεν αισθάνεται έτοιμος να να μπει σε υποχρεώσεις αλλά φοβάται τον πατέρα της αγαπημένης του.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης ανακοινώνει πως θα παντρευτεί την ερωμένη του

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης μαθαίνει που είναι ο Αντρέας!

Survivor 1-5: Τέλος το Survivor για την Ασημίνα; – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα