Ιν Μπεόμ Χουάνγκ: Ο Ζόρζε Μέντες κόβει κάθε ελπίδα της ΑΕΚ να τον πάρει – Τι έκανε ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ιν Μπεόμ Χουάνγκ: Ο Ζόρζε Μέντες κόβει κάθε ελπίδα της ΑΕΚ να τον πάρει καθώς ο στενος συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη είχε… άσο στο μανίκι του.

Το ρεπορτάζ θέλει την ΑΕΚ και… διαχρονικά τον Ματίας Αλμέιδα να ενδιαφέρεται για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ιν Μπεόμ Χουάνγκ.

Μάλιστα,

ο Αλμέιδα ήταν ο πρώτος που τον ανακάλυψε όμως τον πρόλαβε ο Ολυμπιακός και τον έφερε στον Πειραιά.

Λίγο πολύ η ιστορία είναι γνωστή. Ο Νοτιοκορεάτης έλαμψε στην Ελλάδα, όμως ξαφνικά, το περασμένο καλοκαίρι σήκωσε… μπαϊράκι, εξαφανίστηκε στη Νότια Κορέα και ζητούσε να μείνει ελεύθερος για να πάει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Ιν Μπεόμ Χουάνγκ: Ο Ζόρζε Μέντες κόβει κάθε ελπίδα της ΑΕΚ να το πάρει – Τι έκανε ο στενος συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη

Τελικά κατάλαβε το λάθος του, καθώς του είχε φουσκώσει τα μυαλά Τούρκος δικηγόρος και γύρισε στον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως τον έστειλε με μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα.

Τα παιχνίδια του Champions League, στους ομίλους του οποίου συμμετείχαν οι Σέρβοι, ήταν ότι πρέπει για τον Χουανγκ. Όμως ο αποκλεισμός του Ερυθρού Αστέρα έφερε πάλι γκρίνια στον παίκτη, ο οποίος ψάχνεται για να φύγει.

Εδώ κάπου εμφανίστηκε στα ρεπορτάζ η ΑΕΚ, καθώς ο Ιν Μπεόμ Χουάνγκ δεν έχει ρήτρα που να απαγορεύει την μεταγραφή του σε άλλη ελληνική ομάδα. Γύρω στα έξι εκατομμύρια το κόστος της συγκεκριμένης μεταγραφής. Δεν είναι λίγα αλλά για τον Χουάνγκ είναι μια χαρά λεφτά.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωπος της Γουλβς ήταν παρών στον ημιτελικό του Κυπέλλου Σερβίας μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν, το βράδυ της Τετάρτης.

Αναφορές στη Νότια Κορέα και τη Σερβία θέλουν τη Γουλβς θα παρακολουθεί στενά τον Ιν Μπεόμ Χουνάγκ ενώ στο γήπεδο ήταν και άνθρωπος τη Κρίσταλ Πάλας.

Ο 27χρονος Νοτιοκορεάτης έπαιξε ολόκληρο τον αγώνα, με τον Αστέρα να νικά την Παρτιζάν με 2-0 και να περνά στον τελικό.

Θυμίζουμε ότι στη Γουλβς τα… κουμάντα κάνει ο Ζόρζε Μέντες, με τον μεγαλύτερο ατζέντη του κόσμου να έχει αγαστή συνεργασία και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ.

Διαβάστε επίσης:

Όποιος έχει φωτογραφία του Καρυπίδη να πανηγυρίζει με τον Μάντζιο το X με τον Ολυμπιακό παρακαλείται να την στείλει – Ευχαριστώ

Σίγουροι στον Ολυμπιακό ότι θα κάνει αυτό η ΑΕΚ

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιν Μπεόμ Χουάνγκ, Ζόρζε Μέντες, ΑΕΚ, Βαγγέλη Μαρινάκη,in beom chouangk, zorze mentes, aek, vangeli marinaki