Ο Jorge Lorenzo προκαλεί τον Dani Pedrosa σε αγώνα Boxing πυγμαχίας : Δέχεται!

Jorge Lorenzo Dani Pedrosa Boxing: Οι πρώην αντίπαλοι του MotoGP θέλουν να διευθετήσουν επιτέλους τον πρώην ανταγωνισμό τους με έναν αγώνα πυγμαχίας – ο Dani Pedrosa δέχεται την πρόκληση από τον Jorge Lorenzo

Ο Jorge Lorenzo και ο Dani Pedrosa πολέμησαν αμέτρητες μονομαχίες στην πίστα. Κατά

τη διάρκεια της ακμής τους στη Yamaha και τη Honda αντίστοιχα, η Ισπανία χωρίστηκε σε δύο στρατόπεδα. Οι μισοί από τους οπαδούς του MotoGP λάτρευαν τον έναν αναβάτη, οι άλλοι μισοί για τον άλλο.

Ακόμη και ο Ισπανός βασιλιάς έπρεπε να παρέμβει σε αυτήν την αντιπαλότητα. Στη Χερέθ το 2008, ο Πεδρόσα κέρδισε μια περίφημη εντός έδρας νίκη. Ήταν ο πρώτος του θρίαμβος στο Ισπανικό Γκραν Πρι. Ο Lorenzo τερμάτισε τρίτος πίσω από τον συμπαίκτη του στη Yamaha Valentino Rossi.

Ο Χουάν Κάρλος Α΄, ο βασιλιάς εκείνη την εποχή, τους άρπαξε και τους δύο στην τελετή απονομής των βραβείων και τους ένωσε τα χέρια για να τερματίσουν την αντιπαλότητα. Αλλά μόνο μετά την ενεργό καριέρα τους η σχέση μεταξύ του Lorenzo και του Pedrosa έγινε πιο χαλαρή.

Δες όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης σε εθνικό και διεθνή επίπεδο μέσα στην ενότητα του Engine Power – ΔΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩΧωρίς συναισθηματισμούς ο κορυφαίος οδηγός της F1 στην ιστορία του αθλήματοςΟ αγώνας σπριντ έρχεται στο Κινέζικο Grand Prix F1 … οι οδηγοί δεν καταλαβαίνουν! F1 Grand Prix Japan: Ο Max Verstappen κέρδισε τα πάντα στη SuzukaΟ Hamilton Goat συνομιλά με άλλους θρύλους για την απόσυρση τουJorge Lorenzo Dani Pedrosa Boxing: Η μάχη των μαχών έρχεται στα ρινγκΚαι οι δύο πλέον ενεργούν ως ειδικοί για το DAZN Ισπανίας , μεταξύ άλλων . Τώρα οι δρόμοι τους θα ξανασυναντηθούν. Όχι όμως μπροστά στο μικρόφωνο της τηλεόρασης ή στην πίστα, αλλά σε ρινγκ του μποξ! Πρώτα όμως πρώτα.

Ο Lorenzo προκάλεσε τον Pedrosa σε έναν αγώνα πυγμαχίας στο κλαμπ όπου προπονείται. Ο Λορέντζο μοίρασε το βίντεο μέσω Instagram . “Dani, όπως μπορείτε να δείτε, άρχισα να προπονούμαι πυγμαχία”, λέει ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP.

“Όπως ξέρετε, μου αρέσουν οι προκλήσεις. Πριν από 15 χρόνια είχαμε τα σκαμπανεβάσματα μας εντός και εκτός πίστας. Και τώρα που τα πράγματα των διασημοτήτων είναι στη μόδα, βρήκα μια ελαφρώς τρελή πρόκληση.”

“Σας προκαλώ σε έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών εδώ στο Grand Price Boxing Club, ο οποίος στη συνέχεια θα μεταδοθεί στο κανάλι μου στο YouTube Duralavita . Ελπίζω να αποδεχτείτε και θα σας δούμε εδώ στο ρινγκ.”

Δεν άργησε να απαντήσει ο Pedrosa. Ο σημερινός αναβάτης δοκιμών της KTM μίλησε επίσης με ένα βίντεο στο Instagram : “Γεια σου Jorge! Μόλις είδα το βίντεό σου όταν πήγαινα στο Jerez.”

Jorge Lorenzo Dani Pedrosa Boxing:”Στην αρχή σκέφτηκα ότι ήταν μια αρκετά τρελή ιδέα. Αλλά είμαι σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Δεν θα αρνηθώ ότι ο πειρασμός να σου δώσω μερικές γροθιές είναι αρκετά δυνατός. Οπότε αποδέχομαι την πρόκλησή σου!”

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε θα γίνει αυτός ο αγώνας πυγμαχίας. Και οι δύο μέχρι στιγμής έχουν αφήσει ανοιχτό αν θα υπάρξει πραγματικά ένας αγώνας. Τα βίντεο του ζευγαριού στο Instagram θα μπορούσαν επίσης να χρησιμεύσουν για να προσελκύσουν την προσοχή στο κανάλι του Lorenzo στο YouTube, όπου ο Pedrosa θα μπορούσε να εμφανιστεί για μια μακροσκελή συνομιλία βίντεο με τον πρώην αντίπαλό του πριν από τον ανακοινωμένο αγώνα.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

MotoGP Austin Testing: Ο Martinator επιστρέφει σημειώνοντας νέο ρεκόρ γύρουΠοιοι οδηγοί της Formula 1 έχουν τα περισσότερα DNF σε αγώνες F1;Γκολ και ξύλο μεταξύ του Bagnaia Marquez στο MotoGP

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα