Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Χαμός στα αποδυτήρια!

Μεγάλη ένταση είχε το Παναθηναϊκός – Μακάμπι τόσο κατά τη διάρκειά του όσο και μετά το τέλος του αγώνα.  Το διακύβευμα, άλλωστε, ήταν μεγάλο και το «τριφύλλι» έκανε το 1-1 με σούπερ Σλούκα.

Ακριβώς μετά τη λήξη του ματς κι ενώ οι παίκτες ήταν ακόμη στο παρκέ, άρχισαν οι πρώτες αψιμαχίες. Κάποιοι παίκτες αντάλλαξαν ορισμένες ατάκες και οι ψυχραιμότεροι μπήκαν στη μέση για να πέσουν οι τόνοι.

Μόνο που το θέμα δεν έμεινε εκεί. Υπήρξε ένταση και στα αποδυτήρια. Κατά την είσοδο των ομάδων στη φυσούνα, άναψαν τα αίματα. Από τη μία ο Λεσόρ και ο Σλούκας και από

την άλλη οι Ισραηλινοί. Σε ρόλο πυροσβέστη λειτούργησε ο Παπαπέτρου. Υπήρξαν, φυσικά, και κάποιοι ακόμη από τις δύο πλευρές που έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες για να μη ξεφύγει η κατάσταση. Ακολουθούν και δύο ματς στο Βελιγράδι και το ενδιαφέρον θα είναι αμείωτο.

Από ‘κει και πέρα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν άνθρωποι του «τριφυλλιού»: «Άνθρωποι της Μακάμπι αλλά και αθλητές της ομάδας όπως o Μπόλντγουιν έβριζαν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού κατά την είσοδό τους στη φυσούνα με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση. Άνθρωπος που συνόδευε την αποστολή επιτέθηκε φραστικά στον Εργκίν Αταμάν. Γενικά ορισμένοι από την αποστολή της Μακάμπι ήταν προκλητικοί και κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Χαμός στα αποδυτήρια

Tension even after the final buzzer at OAKA’s locker rooms #EuroLeague #Playoffs pic.twitter.com/tS3LaqoslG

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) April 25, 2024

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα