Ο Παναθηναϊκός έκανε μεγαλειώδη γκέλα κόντρα στη Λαμία

Ο κόσμος του γέμισε τη Λεωφόρο και εκείνος τον ξενέρωσε πλήρως. Έχοντας πολλούς παίκτες σε κακή μέρα ο Παναθηναϊκός την πάτησε με τη Λαμία. Ήρθε ισόπαλος 2-2 με έναν αντίπαλο που σε όλη τη σεζόν στη Stoiximan Super League βάζει δύσκολα στους αντιπάλους του.

Σε κακή μέρα οι «πράσινοι», μπλόκαραν δημιουργικά και είχαν πάρα πολλά κενά στα

μετόπισθεν. Θύμισαν την εικόνα του προηγούμενου χρονικού διαστήματος.

Όπως του είχε βγει του Φατίχ Τερίμ με τον Πανσερραϊκό το εκτενές ροτέισον, έτσι του κόστισε τώρα. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που δεν απέφυγαν τα λάθη και σίγουρα το δίδυμο των Ούγκο και Ακαϊντίν δεν έπεισε.

Πολύ κακός ο Αϊτόρ, ενώ θα έπρεπε να δείξει κάτι για να αλλάξει το εις βάρος του κλίμα, αόρατος και ο Λημνιός όσο έπαιξε. Εντελώς άστοχη η αλλαγή του Τερίμ με τον άκρως θετικό Μνατσίνι. Σαν να έπαιζε με δέκα ήταν ο Παναθηναϊκός μετά την έξοδο του Αργεντινού. Όαση ο Μπερνάρ, στους αρνητικούς και ο Σπόραρ.

Η Λαμία είχε ψυχή, βρήκε δύο γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα και το κυριότερο ήταν πως κατάφερε να αντέξει παρ’ όλο που έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα για πάνω από ένα ημίχρονο. Σίγουρα σε σημαντικές στιγμές της χαμογέλασε η τύχη, αλλά τέτοια αποτελέσματα μόνο έτσι τα παίρνεις απέναντι σε καλύτερους αντιπάλους.

Το ματς

Δοκάρι μόλις στο 8′ με τον Σπόραρ είχε ο Παναθηναϊκός δίνοντας την αίσθηση πως μπαίνει δυνατά, μόνο που πολύ γρήγορα αυτή η φλόγα έσβησε και αυτό γιατί το ματς διαρκώς σταματούσε. Δύο τραυματισμούς στο 20λεπτο έβγαλαν οι «πράσινοι», ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν επέτρεπαν πολλά παίζοντας μερικές φορές ακόμη και υπερβολικά σκληρά.

Τρανό παράδειγμα το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Μαρτίνεθ στο 39′. Ο Ισπανός είδε την κόκκινη κάρτα, αλλά ακόμη και έτσι η ομάδα του δεν λύγισε. Η Λαμία έπαιζε πολύ κλειστά και δεν άφηνε στον αντίπαλό της περιθώρια για να βγάλει φάσεις.

Στο 45’+1 ο Καρλίτος με τρομερή προσωπική ενέργεια άνοιξε το σκορ σε φάση που ξεκίνησε από λάθος του Ακαϊντίν, ενώ δύο λεπτά μετά ο Μπερνάρ ισοφάρισε με τη βοήθεια και μίας κόντρα στον Νούνιες.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Τερίμ έβγαλε τον άφαντο Βιλένα και άλλαξε τον σχηματισμό σε 4-4-2. Ο Γερεμέγεφ προειδοποίησε και τελικά σκόραρε στο 59′. Ωστόσο, εννέα λεπτά μετά οι «πράσινοι» δέχτηκαν ένα πολύ εύκολο γκολ από τον Τσιλούλη. Ο ίδιος θα μπορούσε να έχει κάνει και το 2-3 στο 79′.

Άργησε να ξυπνήσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στο τέλος απέτυχε να διασπάσει το αμυντικό τείχος που είχε απέναντί του. Μόνο ο Μπερνάρ είχε ιδέες. Κανείς άλλος δεν στεκόταν στο ύψος των περιστάσεων, ενώ στο φινάλε είχε και ένα δοκάρι ο Κώτσιρας για το 3-2.

Παναθηναϊκός – Λαμία 2-2

Σκόρερ: 45’+3 Μπερνάρ, 59′ Γερεμέγεφ – 45’+1 Καρλίτος, 68′ Τσιλούλης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (78’ Κώτσιρας), Ακαϊντίν, Ούγκο, Χουάνκαρ (23’ λ.τ. Μλαντένοβιτς), Μπερνάρ, Πέρεθ, Βιλένα (46’ Γερεμέγεφ), Μαντσίνι (78’ Λημνιός), Σπόραρ, Βέρμπιτς (14’ λ.τ. Αϊτόρ).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίμον, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντγκλεϊ Τζανδάρης, Νούνιες (68’ Τόσιτς), Σλίβκα (82’ Μάλτση), Τσιλούλης (83’ Στάνκο), Καρλίτος (57’ Κορνέζος), Μαρτίνεθ.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα