Ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε με τον Ατάλ πριν καταλήξει στον Ότο

Ο ΠΑΟΚ οδηγεί την κούρσα του φετινού πρωταθλήματος. Η νίκη επί του Παναθηναϊκού αφήνει την ομάδα του Λουτσέσκου στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα έχοντας έως και το τέλος της κανονικής περιόδου ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Τα καλά νέα

όμως για τον κόσμο του ΠΑΟΚ δεν τελειώνουν εδώ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ενισχύθηκε στη θέση του δεξιού μπακ, θέση που αναζητούσε επιμόνως upgrade με έναν ποδοσφαιριστή που έχει εντυπωσιακή εμπειρία από Premier League και La Liga, τον Γιόνι Ότο. Εντυπωσιακή κίνηση.

Ενδεικτική, ωστόσο, των προθέσεων των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για το που στόχευαν όσον αφορά την ενίσχυση στη θέση του δεξιού μπακ ήταν και ένας άλλος παίκτης που βρισκόταν στη λίστα του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε ενεργά με την περίπτωση του Γιουσέφ Ατάλ. Ο 28χρονος αλγερινός δε θα έβγαινε με τίποτα από την 11άδα της Νις και φυσικά δε θα ήταν διαθέσιμος στο μάρκετ για τις Ελληνικές ομάδες αν δε συνέβαινε κάτι τον περασμένο Οκτώβριο. Κάτι που ήταν υπεύθυνος ο ίδιος μια και έκανε share ένα βίντεο με ακραίο περιεχόμενο κατά των Εβραίων. Ο παίκτης τιμωρήθηκε ακόμα και με ποινή φυλάκισης και φυσικά και από την ομάδα του.

ΠΑΟΚ: Ασχολήθηκε με τον Ατάλ

Το συμβόλαιο του Ατάλ λήγει το καλοκαίρι που έρχεται και ο ΠΑΟΚ έκανε την κίνησή του. Παρόλα αυτά για διάφορους λόγους, η περίπτωση δεν προχώρησε, ο παίκτης εξάλλου μένει ελεύθερος και θα ψάξει τις επιλογές του με περισσότερη ηρεμία.

Ο Ατάλ φέτος αγωνίστηκε 6 φορές με τη Νις ενώ η τιμωρία του από το γαλλικό κλαμπ έληξε και δεν αποκλείεται να παίξει ξανά φέτος.

Ο αλγερινός δεξιός μπακ βρέθηκε και στο στόχαστρο της ΑΕΚ, ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το θέμα δεν πρόκειται να προχωρήσει. Ο Ατάλ πριν 1-2 σεζόν είχε ακουστεί ακόμα και για την Μπαρτσελόνα ενώ σύμφωνα με το transfermakt, η αξία του τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα