Η αφλογιστία του Άντονι και η λάθος νοοτροπία

14:46 29/1/2024 - Πηγή: Contra

Οι χαμηλές πτήσεις του Βραζιλιάνου εξτρέμ έφθασαν στο τέλος τους. Μετά από 31 αγώνες "ξυρασίας" ο Άντονι κατάφερε να βρει δίχτυα και ασίστ βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει την Νιούπορτ, η οποία αποδείχθηκε ανταγωνιστική απέναντι στους "Κόκκινους Διαβόλους".

Το θέμα όμως που προκύπτει είναι διμερές. Από την μία, στο αγωνιστικό, είναι επιεικώς απαράδεκτο για επιθετικό του μεγέθους της Γιουνάιτεντ και μάλιστα βασικός να μην μπορεί για 31 αγώνες να κάνει έστω τα ελάχιστα. Ακόμη και σε ομάδα που παλεύει για την παραμονή, τέτοια νούμερα είναι ανεπίτρεπτα., πόσο μάλλον όταν

το πρώτο σου τέρμα είναι απέναντι σε ομάδα τέταρτης κατηγορίας και έχεις κοστίσει 100 εκατομμύρια ως μεταγραφή.

Άπό την άλλη μεριά, το ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ο τρόπος που αντέδρασε όταν σκόραρε. Με το που κάνει το 3-2 στο 68 πηγαίνει στους φίλους της Νιούπορτ και αρχίζει να φυλά το σήμα της Γιουνάιτεντ ενώ αργότερα κάνει πανηγυρισμό ζητώντας να ράψουμε το στόμα μας.

Όλα αυτά φανερώνουν αφενός την κάκιστη νοοτροπία του παίκτη και αφετέρου την άσχημη φόρμα στην οποία βρίσκεται. Την μεγαλύτερη ευθύνη όμως δεν την έχει εκείνος, αλλά ο προπονητής. Δεν επιτρέπετε τέτοιες ανάρμοστες συμπεριφορές να μην ακολουθούνται από τις ανάλογες συνέπειες. Δεν επιτρέπεται να μην αλλάζει το βασικό σχήμα. Χίλιες φορές να παίζουν ποδοσφαιριστές της ακαδημίας παρά παίκτες που δεν τιμούν τον σύλλογο και την ιστορία του, σε συνδυασμό πάντα με έναν προπονητή που αδυνατεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόβλημα: Νέο πειθαρχικό παράπτωμα από αστέρα της Γιουνάιτεντ

Τεν Χαχ: Το χτίσιμο της ομάδας με κομμάτια του Άγιαξ

Keywords
Τυχαία Θέματα