Το μήνυμα του Μαρτίνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό

10:37 6/2/2024 - Πηγή: Contra

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λισάντρο Μαρτίνεθ μοιράστηκε στα social media ένα μήνυμα συσπείρωσης αλλά και εφησυχασμού, μετά τον πολύ άσχημο τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα με την Γουέστ Χαμ.

Ο Μαρτίνεζ δημοσίευσε μια φωτογραφία του με τη ακόλουθη λεζάντα: "Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς για τη μεγάλη υποστήριξη που έχω λάβει και να σας διαβεβαιώσω ότι σύντομα θα είμαι ξανά εκεί έξω και θα αγωνιστούμε μαζί. Πάντα ενωμένοι!"

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ έφτασε με άνεση σε μια εντυπωσιακή νίκη με 3-0 στην Premier League

επί των “Σφυριών” στο Ολντ Τράφορντ, αλλά η εικόνα του Λισάντρο Μαρτίνες να βγαίνει κουτσαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, έβαλε σε δεύτερη μοίρα το αποτέλεσμα.

Αρχικά υπήρχαν φόβοι ότι ο 26χρονος είχε υποστεί ζημιά στον πρόσθιο χιαστό σύνδεσμο στο γόνατό του, τραυματισμός που θα τον κρατούσε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν και το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού.

Ευτυχώς για τον Μαρτίνεζ και τη Γιουνάιτεντ, ο αμυντικός υπέστη διάστρεμμα του έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατό του και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου οκτώ εβδομάδες και όχι για οκτώ μήνες.

Διαβάστε περισσότερα

Πλήγμα για Γιουνάιτεντ, 2 μήνες εκτός ο Λισάντρο Μαρτίνε

Φήμη: Η Τσέλσι θέλει να απολύσει τον Ποτσετίνο εδώ και τώρα, έχει βρει αντικαταστάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα