Παναθηναϊκός: Κοόυτς τι συμβαίνει; Ο Τερίμ τα έχει μπλέξει

Ο Παναθηναϊκός μέσα σε 5 ημέρες από εκεί που ήταν σε ήρεμα νερά, μπήκε σε τρικυμία. Από εκεί που ήταν πρώτος στη βαθμολογία μαζί με τον ΠΑΟΚ και στα προημιτελικά του Κυπέλλου, έτοιμος να τον συναντήσει, έχασε από τον Ατρόμητο και από το «Δικέφαλο του Βορρά» στη Θεσσαλονίκη.

Μπαίνει στο δεύτερο ματς του Κυπέλλου ψάχνοντας +2

γκολ και έφυγε από την Τούμπα όντας στην 3η θέση πίσω από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και έχοντας τον Ολυμπιακό την επόμενη Κυριακή (4/2).

Κόουτς τι γίνεται; Μη λέγονται τα ίδια και τα ίδια είναι κρίμα. Ο Τούρκος προπονητής έχει ζήσει δέκα ζωές μέσα στο ποδόσφαιρο αλλά μάλλον προσπαθώντας να ταράξει τα νερά στην ομάδα, τα έχει μπλέξει λίγο.

Ο Παναθηναϊκός είχε έναν αγωνιστικό προσανατολισμό. Ήταν μια ομάδα σφιχτή. Αυτό δεν άρεσε σε πολλούς.

Ο Τερίμ έχει κάνει ένα σημαντικό λάθος, που μόνο εκείνος μπορεί να εξηγήσει. Έχει προσπαθήσει να βάλει άμεσα, χωρίς πολλές προπονήσεις και αγώνες, τους νέους παίκτες στην ομάδα. Μόνο για τον Μπακασέτα υπάρχει δικαιολογία.

Ο κάπτεν της Εθνικής τον ξέρει τον Παναθηναϊκό και τι διακυβεύεται. Οι άλλοι όμως; Δηλαδή τόσο χάλια ήταν οι προηγούμενοι για να παίζουν από την αρχή οι Ντραγκόφσκι, Ούγκορ, Ακαϊντίν (εντάξει όχι στην Τούμπα) και να υπάρχει τέτοιο άγχος;

Δεν είναι λογικό.   

Ο κόσμος χάθηκε; Όχι. Αλλά τα επόμενα παιχνίδια είναι απόλυτα κομβικά. Ο Ατρόμητος στο Περιστέρι δηλαδή και ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα