Βαν Ντάικ: Θα αποχωρήσει μαζί με τον Κλοπ;

15:52 29/1/2024 - Πηγή: Contra

Τα λόγια της "κολώνας" της Λίβερπουλ έφεραν σύννεφα αμφιβολίας πάνω από το ήδη "στεναχωρημένο" Άνφιλντ. Ο 32χρονος Φαν Ντάικ ρωτήθηκε αν θα είναι μέρος της επόμενης εποχής στο Άνφιλντ μετά την αποχώρηση του Κλοπ στο τέλος της σεζόν.

Ο ίδιος απάντησε λέγοντας: "Αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα. Δεν ξέρω. Ο σύλλογος θα έχει μια μεγάλη δουλειά στα χέρια του. Για να αντικαταστήσει όχι μόνο τον προπονητή αλλά όλο το προσωπικό, υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που θα αλλάξουν. Είμαι πολύ περίεργος προς ποια κατεύθυνση θα πάει αυτό, αλλά όταν αυτό θα ανακοινωθεί θα δούμε την κατάστασή

μας. Δεν μπορώ να πω πολλά περισσότερα”.

Όμως ήταν κατηγορηματικός πως η νοοτροπία της ομάδας παραμένει η ίδια μετά την απόφαση του Κλοπ να παραιτηθεί.

Πρόσθεσε: "Τίποτα δεν έχει αλλάξει πραγματικά. Προφανώς τα πράγματα θα αλλάξουν στο τέλος της σεζόν και τη νέα σεζόν, αλλά αυτή τη στιγμή δεν αλλάζει και πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τα ίδια πράγματα. Είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις, αλλά αισθάνομαι ότι και τα υπόλοιπα παιδιά σκέφτονται έτσι και είναι δουλειά μου να διασφαλίσω ότι θα παραμείνει έτσι”.

“Σήμερα [ο αγώνας με τη Νόριτς] ήταν μια καλή μέρα. Ο προπονητής το είπε στη συνέντευξη Τύπου: ρωτήστε τα πάντα εκεί και μετά επιστρέφουμε να επικεντρωθούμε σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Έτσι το βλέπω και εγώ. Μπορούμε να μιλάμε για την κατάσταση σχετικά με το τι θα συμβεί του χρόνου κάθε εβδομάδα, αλλά αυτό δεν αλλάζει. Είναι θόρυβος που δεν χρειαζόμαστε και γι' αυτό επικεντρωνόμαστε στο να κάνουμε τη δουλειά μας και γι' αυτό νιώθω ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα”

"Εξακολουθεί να είναι το ίδιο, αλλά στο τέλος της σεζόν θα συμβούν διαφορετικά πράγματα φυσικά, αλλά αυτό είναι θέμα του συλλόγου να το λύσει".

Φαίνεται λοιπόν πως ο Ολλανδός αμυντικός θα περιμένει να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στην ομάδα και θα πράξει αναλόγως εν καιρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Το τελευταίο αντίο του Κλοπ θα είναι ακριβό

Κλοπ: Οι υποψήφιοι διάδοχοι

Keywords
Τυχαία Θέματα