Στον πάγκο της ΑΕΚ ο Λιβάι Γκαρσία, βασικός ο Πόνσε

Η ΑΕΚ έως τώρα τα πάει καλά στα ντέρμπι. Απολογισμός δύο νίκες και μια ισοπαλία με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα. Το ζήτημα είναι με τις ομάδες που δεν είναι στην πρώτη 5άδα-6άδα. Ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό στην OPAP Arena και ήττα από τον ΟΦΗ

στην Κρήτη.

Όλα αυτά δείχνουν πως το σημερινό Σάββατο (4/11, 20:00) παιχνίδι στην Καισαριανή με την Κηφισιά, μπορεί να κρύβει και τους κινδύνους του.

Από την ομάδα του Αλμέιδα εξαρτάται, με τι κέφια θα μπει στο γήπεδο.

Οι απουσίες δεν είναι λίγες μια και είναι έξω λόγω ενοχλήσεων, τραυματισμών, τακτικής και καρτών οι Χατζισαφί, Ρότα, Μουκουντί, Αραούχο, Γκατσίνοβιτς και Σιμάνσκι.

Στην αποστολή είναι μετά από καιρό ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος θα είναι στον πάγκο. Βασικός ο Πόνσε. Υπάρχουν όμως 1-2 εκπλήξεις από τον Αλμέιδα. Αυτές είναι η παρουσία στο βασικό σχήμα τόσο του Γαλανόπουλου, όσο και του Πισάρο. Προφανώς και εν όψει του αγώνα με τη Μαρσέιγ αλλά και λόγω των απουσιών βρίσκουν τη θέση από την αρχή στην 11άδα.

Στον πάγκο, δυο ημέρες μετά το νέο του συμβόλαιο αλλά και μετά από 4 ματς βασικός ο Μάνταλος. 

Η 11άδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Μοχαμάντι, Μήτογλου, Κάλενς, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Πισάρο, Ελίασον, Τσούμπερ, Πόνσε.

Στον πάγκο θα είναι οι Στάνκοβιτς, Πήλιος, Ραντόνια, Βίντα, Πινέδα, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ.

Η 11άδα της Κηφισιάς: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας, Σναϊντερλίν, Ιπαλίμπο, Πρίτσας, Αντερέγκεν, Παρράς, Οζέγκοβιτς.

Στον πάγκο θα είναι οι Κρίστινσον, Σπίνος, Αγκμπενιένου, Μπιφουμά, Νίνης, Τεττέη, Πέιος, Σμπώκος, Αντούνες.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα