Το Monster Girl Eva Padlock αποχωρεί από τα paddock του MotoGP και ψάχνουμε την μαυρόγατα

MotoGP: Το “Monster Girl” σπάει τα πρότυπα στο μόντελινγκ μετά την αποχώρησή του από το Moto GP

MotoGP Monster Girl: Η Eva Padlock, πιο γνωστή ως «Monster Girl», άφησε το Moto GP και ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, όπου αυτή τη στιγμή «σπάει τα πρότυπα». κολακεύεται από τους followers της

H Eva Padlock είναι Ισπανίδα, μοντέλο που πρόκειται να κλείσει τα 39 και συνεχίζει να αιχμαλωτίζει τους περισσότερους από δύο εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram μετά την αποχώρησή της από τις πίστες του Moto GP, όπου αναγνωρίστηκε ως το « Κορίτσι Τέρας» .

Αν και η προσωπική ζωή της Eva Padlock δεν έχει βγει στο φως όλα αυτά τα χρόνια , είναι γνωστό ότι το όμορφο μοντέλο παραμένει ενεργό σε κάθε της δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης «χαϊδεύοντας» τους followers που μπορούν να εκτιμήσουν την ομορφιά της σε κάθε ένα από τα δημοσιεύματα που μοιράζεται με μικροσκοπικά μαγιό . , εσώρουχα … και άλλα!

Τις ευχές της σε όλους τους λάτρεις του MotoGP εντός και εκτός των paddock… Αστεράκιαααα μουυυυ!!!!

MotoGP Monster Girl: Η Eva Padlock ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΤΟ MOTOGP

Το « θύμα » της διαμάχης που έλαβε χώρα από τον κόσμο του αθλητισμού , όπου οι γυναίκες γνωστές ως « πάντοκ κορίτσια » σταμάτησαν να βρίσκονται στις πίστες σε αγώνες Moto GP , Formula 1 και  ποδοσφαίρου , ανάγκασε την Eva Padlock να σταματήσει να παρουσιάζει το ενεργειακό ποτό σε κάθε ένα από τα Moto. Γεγονότα GP; γι’ αυτό και έγινε γνωστή ως “Monster Girl “. 

MotoGP Monster Girl: Παρόλο που ο στόχος του νέου κανόνα ήταν να σταματήσει η σεξουαλοποίηση της εικόνας των γυναικών , διάφοροι εργάτες ύψωσαν τις φωνές τους ενάντια στην αποφασιστικότητα , επειδή ήταν η μόνη πηγή εισοδήματός τους , μια κατάσταση που θα τις άφηνε σε αδιέξοδο. Ευτυχώς, στην περίπτωση της Eva Padlock , η Ισπανίδα βρήκε καταφύγιο στο μόντελινγκ , το ίδιο στο οποίο έχει βυθιστεί αυτή τη στιγμή.

Παρά το γεγονός ότι δεν βρήκε καμία προσωπική πληροφορία για τη γυναίκα που γεννήθηκε στη Βαρκελώνη, η Eva Padlock έδειξε το μάθημά της στο Interior Design , το οποίο παρακολούθησε για τέσσερα χρόνια στο Πανεπιστήμιο Escola Massana , που βρίσκεται στη Βαρκελώνη.

Λάτρης των παραλιών και των γιορτών όπως τα Χριστούγεννα , η Πρωτοχρονιά και το Halloween , η Eva Padlock καυχιέται για την ομορφιά της στους συνεχείς επαίνους των followers της.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor Festival

Ποια είναι η Eva Padlock; Η ζωή και η καριέρα του influencer του instagram

Ενώ μερικοί άνθρωποι αποκτούν πάθος για κάτι και το επιδιώκουν από την αρχή, άλλοι πηδούν σε πράγματα αργότερα στη ζωή τους. Η Eva Padlock εμπίπτει στο τελευταίο, και έχει αποδείξει ότι ανεξάρτητα από την κατηγορία σας, η επιτυχία είναι δυνατή. Όχι μόνο έχει καταιγίσει τον κόσμο του μόντελινγκ, αλλά απολαμβάνει και μια ζωή χλιδής.

MotoGP Monster Girl: Η Eva Padlock είναι ένα αναγνωρισμένο Ισπανό μοντέλο, πρέσβειρα της μάρκας και προσωπικότητα των social media. Ήθελε να γίνει σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων πριν στραφεί στον κόσμο του μόντελινγκ. Αναγνωρίζεται ως ένα από τα Monster Girls και ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Fashion Nova.

Σύνοψη του προφίλ της Eva Padlock

Πλήρες όνομα Εύα Λουκέτο Παρατσούκλι Μοντέλο Eva Padlock  Γένος Θηλυκός
Ημερομηνια γεννησης 13 Μαΐου 1984 Ηλικία 39 ετών από το 2023
ζώδιο Ταύρος Τόπος γέννησης Βαρκελώνη, Καταλονία, Ισπανία Τρέχουσα κατοικία Βαρκελώνη, Καταλονία, Ισπανία Ιθαγένεια Ισπανικά Εθνότητα άσπρο
Θρησκεία χριστιανισμός Σεξουαλικότητα Ευθεία Ύψος σε πόδια 5′ 6” Ύψος σε εκατοστά 168 Βάρος σε κιλά 134 Βάρος σε κιλά 61
Μετρήσεις σώματος σε ίντσες 37-25-37 Μετρήσεις σώματος σε εκατοστά 95-64-94
Χρώμα μαλλιών Μαύρο
Το χρώμα των ματιών Σκούρο καφέ
Κατάσταση σχέσης Μονη
Πανεπιστήμιο Πανεπιστήμιο Escuela Massana Επάγγελμα Μοντέλο μόδας, influencer στο Instagram, πρεσβευτής της μάρκας και προσωπικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Καθαρή αξία 1,3 εκατομμύρια δολάρια

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC Παιανίας

MotoGP Monster Girl: Ποια είναι η Eva Padlock;

Η Eva είναι ένα αναγνωρισμένο Ισπανό μοντέλο μόδας, επηρεαστής του Instagram , πρέσβειρα της μάρκας και προσωπικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Γεννήθηκε στις 13 Μαΐου 1984 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Είναι 39 ετών από το 2023.

Ποια είναι η εθνικότητα της Eva Padlock;

Η εθνικότητα του μοντέλου είναι Ισπανίδα, ενώ το εθνικό της υπόβαθρο είναι λευκό. Μετά την ολοκλήρωση της πρωτοβάθμιας και γυμνασίου της στη Βαρκελώνη, γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο Escuela Massana για πτυχίο Εσωτερικού Σχεδιασμού .

Καριέρα Μεγαλώνοντας, η Εύα δεν σκέφτηκε ποτέ να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Ήταν παθιασμένη με την εσωτερική διακόσμηση, ως εκ τούτου κέρδισε ένα πτυχίο σε αυτό. Μετά την αποφοίτησή της από το πανεπιστήμιο, η Εύα εργάστηκε ως διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων σε πολλά έργα για μερικά χρόνια.

MotoGP Monster Girl: Αργότερα, δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram για να προωθήσει την καριέρα της ανεβάζοντας φωτογραφίες από τα διακοσμητικά της. Ωστόσο, μερικοί από τους φίλους της την ώθησαν να μοιραστεί εντυπωσιακές φωτογραφίες της καθώς είδαν τις δυνατότητες στο εκπληκτικό σώμα της.

Άρχισε να κερδίζει την προσοχή και ως εκ τούτου, συνέχισε να μοιράζεται πιο προκλητικές φωτογραφίες. Πιστή στις εικασίες τους, άρχισε να κερδίζει τεράστιους θαυμαστές. Σήμερα, το Instagram της Eva Padlock έχει πάνω από 2 εκατομμύρια ακόλουθους. Με εντυπωσιακή αύξηση των followers, προσέλκυσε κόσμο από τον κόσμο του μόντελινγκ και τα brands της μόδας. Λίγο αργότερα, την πλησίασε η Monster Energy , η οποία την προσκάλεσε να γίνει ένα από τα Monster Girls τους. Έγινε η πρέσβειρα της μάρκας της εταιρείας, προωθώντας τα προϊόντα της κατά τη διάρκεια όλων των εκδηλώσεων Moto GP. Η εμφάνισή της ως Monster Girl και πρέσβειρα της εταιρείας Monster Energy ώθησε την καριέρα της σε διαφορετική κατεύθυνση.

MotoGP Monster Girl: Πότε έγινε διάσημο το μοντέλο Eva Padlock;

Έγινε γνωστή αφού ανακηρύχθηκε η Υπέροχη Κυρία της Ημέρας από το Sports Illustrated τον Αύγουστο του 2016. Εκτός από το ότι έγινε διάσημη, της άνοιξε περισσότερες πόρτες. Για παράδειγμα, η Thrill Bender την ονόμασε Babe of the Day.

Με την αυξημένη δημοτικότητά της και τους πολλούς followers στον λογαριασμό της στο Instagram, ξεκίνησε να συνεργάζεται με γνωστές μάρκες μόδας όπως η Oh Polly και η Plumeria Swimwear. Αργότερα, η Εύα ονομάστηκε πρέσβειρα της μάρκας για τη Fashion Nova. Η Εύα έχει επίσης αναλάβει συμβόλαιο για την προώθηση των δημιουργιών πολλών άλλων επωνυμιών μόδας, περιοδικών και σχεδιαστών. Για παράδειγμα, έχει συνεργαστεί στενά με τον Paul Marciano και έχει κάνει πολλές καμπάνιες για το Guess. Ο φίλος της Eva Padlock Με ποιον βγαίνει η Εύα; Δυστυχώς, το μοντέλο του Instagram δεν έχει μοιραστεί καμία πληροφορία για την ερωτική της ζωή. Παρόλο που βρίσκεται στο προσκήνιο και συνεχώς διαδικτυακά, τίποτα δεν είναι γνωστό για τους νυν ή τους προηγούμενους συνεργάτες της.

MotoGP Monster Girl: Μετρήσεις σώματος Ποιο είναι το ύψος της Eva Padlock;

Έχει ύψος 5 πόδια και 6 ίντσες και ζυγίζει περίπου 61 κιλά. Τα άλλα στατιστικά του σώματός της είναι 37 ίντσες για το μπούστο της, 25 ίντσες για τη μέση της και 37 ίντσες για τους γοφούς της. Φοράει σουτιέν νούμερο 42D. Έχει μαύρα μαλλιά και σκούρα καστανά μάτια.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Γνωρίζουμε τον μπόμπιρα Zayn Sofuoglu, τον πιο μικρό influencer που ότι κινείτε, οδηγείτεAMA Supercross 2024 οσα πρέπει να ξέρεις γιατί ξεκινάμε15+1 πιο hot influencers αθλημάτων στον κόσμο με την F1, το MotoGP και το WRC να βρίσκονται στην 15αδαΦόρμουλα 1 Desiré Wilson : Η πρώτη και μοναδική γυναίκα που κέρδισε έναν αγώνα F1

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
monster, girl, eva, motogp, motogp, eva, girl, monster, moto gp, test drive, moto, φως, Πρωτοχρονιά, motor, festival, real, game, superman, media, fashion, nova, μαΐου, instagram, νέα, ταξι, taxi, test, drive, ride, energy, sports, swimwear, paul, guess, γοφούς, wrc, wilson, Χριστούγεννα, υπουργειο εσωτερικων, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αξια, Καλή Χρονιά, θεμα εκθεσης 2012, hot doc, η ζωη, swimwear, instagram, moto gp, διακοσμηση, βαρκελωνη, γυναικα, ευχες, ιθαγενεια, ισπανια, καριερα, ομορφια, υψος, φωτογραφιες, φως, game, guess, moto, real, test, wrc, αγωνες, αυξηση, αρθρο, βγαινει, βρισκεται, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γοφούς, δυστυχως, δικτυα, εγινε, ευα, εκθεση, εργα, εμφάνιση, επιτυχια, εσωτερικων, ετων, ζωη, ιδιο, ηλικια, ισπανικα, κυρια, κιλα, λουκετο, μαΐου, μαλλια, ματια, μικρο, μοντελα, ονομα, παθος, πηγη, πιστη, πορτες, πτυχιο, σεξουαλικοτητα, σωμα, ταυρος, τρια, εικασιες, χριστιανισμος, χρωμα, drive, εφαρμογη, ευθεια, energy, εθνικο, fashion, festival, χωρα, λευκο, media, taxi, paul, sports, ποδια, ride, σουτιεν, superman, test drive, θεματα, υπεροχη, motor, wilson, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα