Τσιπούρα στο φούρνο με μυρωδικά με σκορδάτες πατάτες

Προσθήκη στα αγαπημένα

Υλικά

Για την τσιπούρα:
2 foodhaus τσιπούρες καθαρισμένες
1 κ.σ. Χωριό Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο
1 κ.σ. Ardo Μαϊντανό
1 κ.σ. Ardo Βασιλικός
1 κ.γ. Epic Spice Fish seasoning μπαχαρικά
1 κ.γ. Maldon νιφάδες θαλασσινού αλατιού
Για τις Πατάτες Parisian:
½ συσκευασία Πατάτες Parisian
1 κ.σ. Χωριό Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο
1 κ.σ. Αrdo σκόρδο
1 κ.σ. Maldon νιφάδες θαλασσινού αλατιού
2 πρέζες Maldon πιπέρι
½ συσκευασία Ardo Πράσινα Σπαράγγια

Εκτέλεση

Σε

ένα ταψί βάζουμε τις πατάτες και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο και αλατοπιπερώνουμε.

Ανακατεύουμε και ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά. Παράλληλα σε ένα άλλο ταψί βάζουμε τις τσιπούρες και τις μαρινάρουμε με το ελαιόλαδο, το μαϊντανό, το βασιλικό, το Fish seasoning, το αλάτι και ανακατεύουμε. Ψήνουμε σε προ-θερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου για 25 λεπτά. Συνοδεύουμε τις τσιπούρες με τα πράσινα σπαράγγια αφού τα τσιγαρίσουμε στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και αλατοπίπερο.

Καλή Όρεξη!

Keywords
Τυχαία Θέματα