To Matrix επιστρέφει με πέμπτη ταινία

Παρά το γεγονός ότι όλοι πίστεψαν πως η τέταρτη ταινία Matrix θα ήταν και η τελευταία για το θρυλικό IP, η Warner Bros. Discovery φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη και είναι έτοιμη να επιστρέψει σε αυτόν τον εκπληκτικό κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σεναριογράφος του The Martian, Drew Goddard επιλέχτηκε να αναλάβει σεναριακά και σκηνοθετικά το επόμενο Matrix, με

τη Lana Wachowski να βρίσκεται στην ομάδα των εκτελεστικών παραγωγών. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιος τίτλος για το project, ούτε ασφαλώς και η εκτιμώμενη ημερομηνία πρεμιέρας του. Επίσης, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν θα επιστρέψουν οι ηθοποιοί που απογείωσαν το franchise, όπως οι: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Laurence Fishburne, Yahya Abdul-Mateen II ή η Jessica Henwick.

Όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής του τμήματος παραγωγής της Warner Bros. Motion Pictures, Jesse Ehrman, ο Goddard ήρθε στο studio με μια φρέσκια ιδέα για το μέλλον του franchise, που θα τιμούσε αυτό που η Lana και η Lilly Wachowski ξεκίνησαν πριν από περισσότερα από 25 χρόνια και πρόσφερε τη δική του, μοναδική προοπτική, με βάση την αγάπη του για τη σειρά και τους χαρακτήρες.

“Δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι οι ταινίες The Matrix άλλαξαν το σινεμά και τη ζωή μου”, είπε ο Goddard. Η εξαίσια τέχνη της Lana και της Lilly με εμπνέει σε καθημερινή βάση και είμαι κάτι παραπάνω από ευγνώμων για την ευκαιρία να αφηγηθώ ιστορίες στον δικό τους κόσμο.

The post To Matrix επιστρέφει με πέμπτη ταινία appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα