Νέο βιβλίο, νέος εκδοτικός οίκος για την Πόλα Χόκινς

00:56 5/3/2024 - Πηγή: Diastixo

Νέο βιβλίο, νέος εκδοτικός οίκος για την Πόλα Χόκινς, τη συγγραφέα του πολυδιαβασμένου θρίλερ Το κορίτσι του τρένου (μτφρ. Αναστάσιος Αργυρίου, Εκδόσεις Ψυχογιός, 2015). Το νέο μυθιστόρημά της θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο από τον εκδοτικό οίκο Mariner Books, που ανήκει στον όμιλο HarperCollins, και όχι από τον εκδοτικό οίκο Riverhead Books του ομίλου Penguin Random House,

όπως ανακοινώθηκε.

Το εν λόγω μυθιστόρημα, με τίτλο The Blue Hour, εκτυλίσσεται σε ένα απομονωμένο νησί της Σκοτίας, όπου ζει μία διάσημη καλλιτέχνις μετά την εγκατάλειψή της από τον σύζυγό της, προσπαθώντας να νικήσει τους δαίμονες του παρελθόντος της.

«Ήθελα να σκεφτώ ποια μπορεί να είναι η επίδραση του να είσαι απομονωμένος από τον κόσμο, πώς αυτό μπορεί να διαμορφώσει την ψυχοσύνθεση ενός ατόμου. Στην καρδιά του μυθιστορήματος βρίσκεται μία καλλιτέχνις και το έργο της, οπότε καταπιάνομαι επίσης με την αντίληψη και την αναζήτηση νοήματος, το πώς ερμηνεύουμε ή παρερμηνεύουμε αυτό που βλέπουμε μπροστά μας, καθώς και τα σκοτεινά μονοπάτια στα οποία μπορεί να οδηγούν αυτές οι ιδέες», δήλωσε η συγγραφέας για το βιβλίο της.

Σημειωτέον ότι στα ελληνικά κυκλοφορούν επίσης τα μυθιστορήματα της Πόλα Χόκινς Στην παγίδα του νερού (μτφρ. Αναστάσιος Αργυρίου, Εκδόσεις Ψυχογιός, 2017) και Φωτιά που σιγοκαίει (μτφρ. Ρόζα Τραϊκόγλου, Εκδόσεις Διόπτρα, 2022).

Keywords
Τυχαία Θέματα