Οι πρώτες Kove 450 Rally παραδόθηκαν στην Ελλάδα -Ποια είναι η τιμή της

Με εκτός δρόμου δυνατότητες και προδιαγραφές που προσφέρει μια γνήσια Rally Raid μοτοσυκλέτα και τιμή πρόκληση, οι πρώτες Kove 450 Rally παραδόθηκαν στους Έλληνες αναβάτες τους.

Η νέα Kove 450 Rally είναι μια μοναδική μοτοσυκλέτα καθώς συνδυάζει τη δυνατότητα για καθημερινή μετακίνηση με εκτός δρόμου προδιαγραφές που μπορούν να καλύψουν και τους πλέον απαιτητικούς

αναβάτες της εκτός δρόμου οδήγησης.

Μετά την πρώτη εμφάνιση στην Ελλάδα της Kove 450 Rally στα πλαίσια της άκρως επιτυχημένης Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2024, έφτασε η στιγμή για την έναρξη της διάθεσής της στην ελληνική αγορά των μοτοσυκλετών που είχαν παραγγείλει οι λάτρεις της off road οδήγησης.

Ήδη οι πρώτες 450 Rally γράφουν χιλιόμετρα εντός και εκτός δρόμων με τους ιδιοκτήτες τους να απολαμβάνουν τον μοναδικό συνδυασμό αγωνιστικών δυνατοτήτων και τον πλήρη εξοπλισμό για καθημερινή χρήση.

Η νέα rally raid μοτοσυκλέτα της Kove μπορεί να αντιμετωπίσει με την ίδια αποτελεσματικότητα τους προκλητικούς αμμόλοφους της ερήμου, το αφιλόξενο αστικό περιβάλλον και κάθε είδους χωμάτινες διαδρομές.

Με πλήρη εξοπλισμό το συνολικό βάρος της μοτοσυκλέτας δεν ξεπερνά τα 145 κιλά χωρίς καύσιμο, χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία της KOVE από την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας μέσα στους πιο απαιτητικούς αγώνες rally raid του κόσμου.

Ο μονοκύλινδρος, τετραβάλβιδος κινητήρας με τους δύο επικεφαλής εκκεντροφόρους, έχει αποδείξει την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά του στα πιο δύσκολα τερέν. Η απόδοση φτάνει τους 42 ίππους και τα 35Nm ροπής, με τη δύναμη να είναι προοδευτικά κατανεμημένη σε όλο το φάσμα των στροφών.

Παράλληλα, η προστατευτική ποδιά στο κάτω μέρος της είναι κατασκευασμένη από ανθρακονήματα για μέγιστη προστασία και ελαχιστοποίηση του βάρους, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει ένα ακόμη δοχείο υγρών χωρητικότητας 26 λίτρων.

Ο αναβάτης πληροφορείται από μια έγχρωμη TFT οθόνη που είναι τοποθετημένη ψηλά για εύκολη ανάγνωση, στα πρότυπα των οργάνων των rally μοτοσυκλετών, με πλήρεις ενδείξεις και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, τόσο για τις καθημερινές διαδρομές όσο και για τις εξερευνήσεις στους χωματόδρομους.

Ολόκληρη η σχεδιαστική φιλοσοφία της 450 Rally, ακολουθεί τις απαιτήσεις και τη λειτουργικότητα που διαθέτουν οι μοτοσυκλέτες που αγωνίζονται στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου, με επιθετική και ταυτόχρονα λειτουργική εμφάνιση που καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα δυνατοτήτων, από το ταξίδι στην άσφαλτο μέχρι την εξερεύνηση δύσβατων χωμάτινων διαδρομών.

Το μεταβλητής διατομής τιμόνι εδράζεται σε ποιοτικά αλουμινένια καβαλέτα και μπορεί να ρυθμιστεί σε ότι αφορά την κλίση του προκειμένου να προσφέρει τον καλύτερο δυνατό μοχλό στον αναβάτη, είτε οδηγεί καθιστός στη σέλα, είτε όρθιος στα μαρσπιέ.

Το ανεστραμμένο πιρούνι με διαδρομή 240 χλστ. (Low Seat Version) ή 289 χλστ. (Ηigh Seat Version) είναι πλήρως ρυθμιζόμενο και ικανό να «αναμετρηθεί» με οποιαδήποτε δυσκολία ή εμπόδιο συναντήσει ο μπροστινός τροχός της μοτοσυκλέτας, χάρη στις σωστά μελετημένες αποσβέσεις ακόμη και για τα πιο απαιτητικά τερέν.

Ο εμπρός δίσκος των 288 χλστ. συνδυάζεται με μια ακτινικά τοποθετημένη δαγκάνα με δικάναλο ABS της Bosch, το οποίο μπορεί να απενεργοποιηθεί για τον πίσω τροχό ή ακόμη καιπλήρως.

Το ψαλίδι είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και «συνεργάζεται» με ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο, ενώ το πίσω δισκόφρενο έχει διάμετρο 240 χλστ. Οι διακόπτες της 450 Rally είναι, όπως και το υπόλοιπο σύνολο, κατασκευασμένοι με γνώμονα τη λειτουργικότητα και την αντοχή, με υψηλά ποιοτικά στάνταρ και εύκολη λειτουργία.

Η τιμή της Kove 450 Rally στην ελληνική αγορά βρίσκεται στα 8.990 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα