Arctic Trucks: περιποιείται κινέζικο pick-up, αντίπαλος του Raptor

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την γκάμα της κινέζικης Great Wall, το Wingle 7 είναι ένα pick-up με πλαίσιο τύπου σκάλας, ενός τόνου και παρουσιάστηκε το 2018. Με μήκος 5.395 χιλιοστά, το Wingle 7 είναι ελαφρώς πιο κοντό από ένα Ford Ranger, αλλά λίγο πιο μακρύ από το Toyota Hilux.

Η Arctic Trucks πρόσθεσε φουσκωμένα φτερά, όπως κάνει σε κάθε μοντέλο, αυξάνοντας το πλάτος του pick-up κατά 230 χιλιοστά. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι ζάντες αλουμινίου 17

ιντσών φορούν πλέον χωμάτινα ελαστικά συνολικής διαμέτρου 35 ιντσών, αυξάνοντας την απόσταση από το έδαφος κατά 64 χιλιοστά στα 276. Τα μετατρόχια έχουν επίσης αυξηθεί κατά 180 χιλιοστά, συμβάλλοντας στην ευστάθεια κατά την κίνηση στην άσφαλτο.

Οι τροποποιήσεις περιλαμβάνουν επίσης ενισχυμένη ανάρτηση κι αντιδιαβρωτική επίστρωση, ώστε να μπορείτε να οδηγείτε το Wingle 7 χωρίς άγχος σε όλα τα τερέν. Χάρη στις προαναφερθείσες αλλαγές, τα εκτός δρόμου διαπιστευτήρια έχουν βελτιωθεί, με γωνία προσέγγισης 36 μοιρών και γωνία αναχώρησης 29 μοιρών. Ο προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει μπροστινό εργάτη, αυτόματο θερμαντήρα κινητήρα και πρόσθετη θερμομόνωση.

Κάτω από το καπό του Great Wall Wing 7 βρίσκεται ο τετρακύλινδρος κινητήρας turbodiesel 2.0 λίτρων, απόδοσης 145 ίππων. Η ισχύς μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων, με το σύστημα τετρακίνησης να διαθέτει πίσω μπλοκέ διαφορικό.

D-Max Arctic Trucks AT35: το Ford Raptor έχει κάθε λόγο να τρέμει!

Το pick-up είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία στη ρωσική αγορά. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, κάθε μετατροπή διαρκεί επτά ημέρες.

The post Arctic Trucks: περιποιείται κινέζικο pick-up, αντίπαλος του Raptor appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα