CEO της Porsche: παρακολούθησε το Le Mans στην οροφή μιας 911

Ενώ το να διανυκτερεύεις σε σκηνή οροφής σε 911 Carrera έχει κάμποση πέραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις μέρες, σπάνια έχει φιλοξενήσει κάποιον με τόση πραγματική επιρροή όπως ο Διευθύνων Σύμβουλος της Porsche (και του Ομίλου Volkswagen), Oliver Blume. Ο 55χρονος κι η σύζυγός του πέρασαν δύο νύχτες στην πάρκινγκ της πίστας ενώ παρακολουθούσαν την 100η επέτειο του θρυλικού αγώνα των 24 Ωρών του Le Mans. Και μάλιστα δεν ταξίδεψαν ως εκεί

αεροπορικώς, αλλά με τη μαύρη 911 Turbo S που τους φιλοξένησε.

Δεν ήταν ο μόνος από την εταιρία που βρέθηκε εκεί. Εκτός από την αγωνιστική ομάδα, η γερμανική εταιρία είχε μισθώσει έναν χώρο με δυνατότητα φιλοξενίας 400 ατόμων. Η αυτοκινητοβιομηχανία πρόσφερε 200 εισιτήρια για την εκδήλωση (ώστε οι νικητές να μπορούν να φέρουν ένα άτομο ακομα), τα οποία κληρώθηκαν στους εργαζομένους. Περισσότεροι από 1.200 υπάλληλοι αναμετρήθηκαν με την τύχη τους κι οι νικητές μοιράστηκαν ευχάριστες εμπειρίες με τον Διευθύνοντα Σύμβουλό τους, αλλά επίσης απόλαυσαν μουσική ψυχαγωγία, επισκέψεις από τους εργοστασιακούς οδηγούς André Lotterer, Dane Cameron και Nick Tandy και τον πρεσβευτή της μάρκας Mark Webber.

Ως Διευθύνων Σύμβουλος, ο Blume βρισκόταν επίσημα στο Le Mans κι είχε πολλές παραπάνω αρμοδιότητες από το να παρακολουθεί απλώς τον αγώνα, αλλά ο ίδιος δήλωσε ότι μπόρεσε να απολαύσει το διήμερο και το κάμπινγκ. «Είμαι τυχερός που μέσα από τη δουλειά μου μπορώ να πλησιάσω τη δράση περισσότερο από όσο θα μπορούσε να ονειρευτεί κανείς», είπε ο Blume. «Αυτή η χρονιά όμως ήταν απίστευτα ξεχωριστή: το κάμπινγκ με μια Porsche, ανάμεσα στην κοινότητα της Porsche, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Οι οπαδοί είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Le Mans».

Δυστυχώς για τους υπαλλήλους και τον Blume, η Porsche είχε ένα αρκετά δύσκολο Σαββατοκύριακο. Το αγωνιστικό hypercar της, η 963, τερμάτισε ένατη, 22η και 38η, πολύ μακριά από τη φιλοδοξία της να κερδίσει τον αγώνα – μια τιμή που ανήκει στη μεγάλη αντίπαλο, τη Ferrari. Ίσως αυτό κάνει την παρουσία του Blume στους υπαλλήλους του ακόμη πιο σημαντική.

«Τη Δευτέρα μετά τον αγώνα, έστειλα ένα ερωτηματολόγιο για feedback σχετικά με την όλη εμπειρία», είπε ο Richard Schramm, Βοηθός του Εκτελεστικού Συμβουλίου Ανθρώπινων Πόρων και Κοινωνικών Υποθέσεων. «Πολλοί άνθρωποι σχολίασαν πόσο σημαντικό ήταν ότι ο Διευθύνων Σύμβουλός μας κοιμόταν στην κατασκήνωση και στεκόταν στην ουρά μαζί μας για να πάρει πρωινό. Σε όλους άρεσε που ήταν εκεί, με σορτς και σανδάλια, απόλυτα χαλαρός κι απλώς μέρος της οικογένειας της Porsche».

The post CEO της Porsche: παρακολούθησε το Le Mans στην οροφή μιας 911 appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα