Renders: έτσι μπορεί να είναι το facelift του Tesla Model Y Juniper

Η Tesla φέρεται να ετοιμάζει εδώ και καιρό facelift για το πιο επιτυχημένο EV της, το crossover Model Y, με αναμενόμενη έναρξη παραγωγής τον Οκτώβριο του 2024, περίπου ένα χρόνο μετά από την κυκλοφορία του ανανεωμένου Model 3 (γνωστό και ως Project Highland). Κι ενώ οι λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη ανανέωση του Model Y “Project Juniper” είναι ισχνές, με το Reuters να γράφει τον Μάρτιο ότι η Tesla άρχισε να επικοινωνεί

με προμηθευτές ως μέρος της διαδικασίας ανανέωσης, έχουμε τώρα μια ιδέα για το πώς θα μπορούσε να είναι το επανασχεδιασμένο EV, με βάση το σχεδιαστικά στοιχεία που εισήχθησαν στο νέο Model 3 sedan.

MODEL Y. 3D work. pic.twitter.com/A7RVTge11H

— 拉面师傅Design (@LaMianDesign) September 3, 2023

Ο χρήστης X @LaMianDesign δημιούργησε ένα σύνολο από renders που δείχνουν την ερμηνεία του για ένα επανασχεδιασμένο Model Y, δανειζόμενος τους νέους προβολείς και τα πίσω φώτα, καθώς και τον πιο κομψό μπροστινό προφυλακτήρα από το Highland Model 3. Τα νέα (πιο ελκυστικά) χρώματα απεικονίζονται επίσης στα 3D renders του, με ένα σύνολο εικόνων να παρουσιάζουν το Midnight Cherry Red και το Quicksilver που προστέθηκαν πρόσφατα στη χρωματική παλέτα, ένα ιδιαίτερο βαθύ κόκκινο κι ένα όμορφο ανθρακί.

Επίσημη πρώτη για το αναβαθμισμένο Tesla Model 3, από 34.000 €

Είναι αυτονόητο ότι αυτές δεν είναι επίσημες εικόνες της Tesla, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι το Model 3 και το Model Y μοιάζουν πολύ στην κατασκευή, μοιράζονται πολλά εξαρτήματα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι το επανασχεδιασμένο crossover θα ενσωματώσει πολλές από τις αλλαγές που έχει το ανανεωμένο 3άρι.

more pic.twitter.com/zgvVkCZ7it

— 拉面师傅Design (@LaMianDesign) September 3, 2023

Το Tesla Model 3 μπήκε στην παραγωγή το 2017 κι έλαβε την πρώτη του σημαντική ενημέρωση έξι χρόνια αργότερα, ενώ το Model Y βγήκε στην παραγωγή το 2020. Εάν παρέμενε η ίδια στρατηγική, το crossover θα ανανεωνόταν το 2026, αλλά αυτό θα αναμένεται να γίνει αρκετά νωρίτερα, προκειμένου να διατηρήσει την κυριαρχική του θέση έναντι του συνεχώς αυξανόμενου ηλεκτρικού ανταγωνισμού. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι με το λανσάρισμα του facelift Model 3, η Tesla έχει τώρα μια πλήρως φρέσκια γκάμα, με το παλαιότερο μη ανανεωμένο όχημα να είναι το Model Y. Το Model S και το Model X , ενώ βρίσκονται σε παραγωγή για πάνω από οκτώ χρόνια (11 χρόνια στην περίπτωση του Model S), έλαβαν μεγάλη ανανέωση το 2021 .

The post Renders: έτσι μπορεί να είναι το facelift του Tesla Model Y Juniper appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα