Αγγελία που χαζεύουμε αυτή την εβδομάδα #34

Είστε φανατικός της μεγάλης οικογένειας της Volkswagen κι ιδιαίτερα της Audi, έχετε όμως καημό που ποτέ δεν έβγαλε πολυμορφικό. Η Seat είχε το Alhambra, η VW το Sharan, ενώ το ίδιο μοντέλο κυκλοφορούσε κι ως Ford Galaxy, αλλά η Audi

στόχευε ανέκαθεν σε ένα πιο premium κοινό και δεν ασχολήθηκε με τη μπασκλασαρία των MPV.

Τα βάσανά σας πλέον λαμβάνουν τέλος. Ολλανδός μερακλής ιδιοκτήτης προσφέρει ένα Seat Alhambra πρώτης γενιάς, με εμφάνιση που θα ζήλευε η ίδια η Audi. Φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, καθρέπτες, ζάντες, λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες, οι απολήξεις των εξατμίσεων, όλα βροντοφωνάζουν Audi, σε ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είναι εργοστασιακό.

Είναι επίσης φινιρισμένο σε μία από τις πιο αναγνωρίσιμες αποχρώσεις μπλε της γερμανικής εταιρίας, που φέρνει στο μυαλό γρήγορα Audi S4, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν ξαναβάφτηκε εξαρχής ή είναι μεμβράνη και κάνει πολύ όμορφη αντίθεση με τους ασημί καθρέφτες.  Αν και δεν είναι ορατά στις φωτογραφίες, ο πωλητής ισχυρίζεται ότι έχει τοποθετήσει δίσκους και τακάκια φρένων από την Porsche, αλλά δεν αναφέρει από ποιο μοντέλο προέρχονται. Γενικώς υπάρχει μια φειδωλή περιγραφή των τεχνικών χαρακτηριστικών στην αγγελία, αφού δεν αναφέρεται ούτε η χρονολογία, ούτε η ακριβής έκδοση κινητήρα κι εξοπλισμού, αλλά ούτε και τα διανυθέντα χιλιόμετρα. 

Για τα μόνα που είμαστε σίγουροι είναι ότι τιμάται 6.000 € κι ότι έχει πετρελαιοκινητήρα, κρίνοντας από το TDi λογότυπο στη μάσκα.

The post Αγγελία που χαζεύουμε αυτή την εβδομάδα #34 appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα