Δύο Limited Edition: Porsche & Puma γιορτάζουν τα 60 χρόνια 911

Η Porsche ανακοίνωσε σήμερα ότι η Puma θα κατασκευάσει δύο περιορισμένης έκδοσης sneakers εμπνευσμένα τόσο από την 911 S/T, όσο κι από την κλασική 911 S(T). Με διαφορετική σχεδίαση, το κάθε ζευγάρι αντιπροσωπεύει το αυτοκίνητο που τιμά και δυστυχώς, θα κατασκευαστεί σε ελαφρώς διαφορετικούς αριθμούς, επομένως δε θα μπορούν όλοι να τα αποκτήσουν και τα

δύο.

Το πρώτο παπούτσι είναι φινιρισμένο σε ανοιχτό μπλε χρώμα κι είναι εμπνευσμένο από το παλιότερο μοντέλο. Το πιο χαμηλό προφίλ του αντικατοπτρίζει το μικρότερο ανάστημα της 911 S(T) και κάθε ζευγάρι θα φέρει τον αριθμό 56 στη φτέρνα, ως ένα νεύμα στην σχεδίαση του μοντέλου που προοριζόταν για χρήση στην πίστα.

Φτιαγμένο από συνδυασμό απαλού δέρματος και σουέτ, έχει κόκκινες ραφές και σήμα 911 στη γλώσσα (όπως και στο εσωτερικό). Προς τιμήν της χρονιάς που δημιουργήθηκε η πρώτη 911 S(T), η Puma θα κατασκευάσει μόλις 1.972 από αυτά τα παπούτσια και το καθένα θα συνοδεύεται από αύξοντα αριθμό για να αποδείξει τη μοναδικότητά του.

Εν τω μεταξύ, η νεότερη 911 S/T γιορτάζεται με ένα ζευγάρι πιο μοντέρνα γκρι sneakers. Το χρώμα επιλέχθηκε και μιμείται τη βαφή Shore Blue Metallic που έχει το αυτοκίνητο. Ακριβώς όπως η Porsche, το Puma διαθέτει εσωτερικό σε κονιάκ καφέ. Το πιο μοντέρνο παπούτσι θα φέρει επίσης τον αριθμό 63, το πρώτο έτος παραγωγής της αρχικής 911, καθώς και το λογότυπο της Porsche στη φτέρνα. Θα έχει επίσης κόκκινες πινελιές, αλλά τα κορδόνια θα είναι το ένα κόκκινό και το άλλο μαύρο, χαρακτηριστικό που μοιράζονται και τα δύο ζευγάρια.

Στην περίπτωση του πιο μοντέρνου ζευγαριού, η Puma θα περιορίσει την παραγωγή σε 1.963 αντίγραφα — ένα ζευγάρι για κάθε άτομο που θα αγοράσει την Porsche 911 S/T του 2024. Διαθέσιμο για αγορά στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Porsche από τις 6 Σεπτεμβρίου, οι επισκέπτες του καταστήματος που βρίσκεται στο Μουσείο της Porsche στη Στουτγάρδη-Zuffenhausen και στο Weissach θα μπορούν επίσης να το αγοράσουν αυτοπροσώπως. Οι τιμές δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

The post Δύο Limited Edition: Porsche & Puma γιορτάζουν τα 60 χρόνια 911 appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα