Κερδίστε 1.000 $ παρακολουθώντας όλες τις ταινίες Fast & Furious

Οι ταινίες Fast & Furious μάς διασκεδάζουν για περισσότερα από 20 χρόνια και σε αυτό το διάστημα έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 20 ώρες δράσης. Τώρα, μια αμερικάνικη εταιρία θέλει να πληρώσει έναν θεατή 1.000 $ για να παρακολουθήσει όλη τη σειρά. Η Finance Buzz, παραγωγός πολυμέσων που μεταξύ άλλων δημιουργεί διαφημίσεις για ασφαλιστικούς παρόχους, θα πληρώσει κάποιον για να παρακολουθήσει και τις 10 ταινίες Fast & Furious

με απώτερο σκοπό να καταγράψει πώς θα άλλαζαν τα ασφάλιστρά σας αν οδηγούσατε όπως οι χαρακτήρες των ταινιών!

Για τον σκοπό αυτό, ζητά από τους λάτρεις του κινηματογράφου να υποβάλουν αίτηση για μια θέση που θα περιλαμβάνει την καταγραφή όλων των ατυχημάτων που προβάλλονται. Ο επιτυχών υποψήφιος θα πρέπει να κρατά λεπτομερείς σημειώσεις για κάθε τροχαίο ατύχημα, ποια αυτοκίνητα εμπλέκονται, την έκταση της ζημιάς και πολλά άλλα. Με τόσα συμβάντα σε κάθε ταινία, δεν ακούγεται και λίγη δουλειά.

Ενώ τα 1.000 $ ανέρχονται σε περίπου 50 $ ανά ώρα ταινίας, η καταγραφή όλων των παραπάνω αναμένεται να αυξήσει κατά πολύ τον χρόνο απασχόλησης. Η εταιρία θα πληρώσει επιπλέον 100 $ για να καλύψει τα έξοδα διατροφής (ξεροσφύρι τόσες ώρες…) και του streaming τόσων ταινιών. Στο κατοστάρικο περιλαμβάνεται και το κόστος του εισιτηρίου για να δείτε το Fast X στους κινηματογράφους, τη δέκατη ταινία της σειράς, που θα κυκλοφορήσει αργότερα μες στον μήνα. Κι αφού δε θα μπορείτε να σταματάτε την ταινία όποτε θέλετε όπως με τις υπόλοιπες εννέα, μάλλον θα πρέπει να πάτε πάνω από μία φορές.

Η έρευνά σας θα αναλυθεί από τη Finance Buzz, η οποία στη συνέχεια θα την αξιοποιήσει εμπορικά σχετικά με τις ασφαλιστικές επιπτώσεις που έχουν τέτοιες οδηγικές συνήθειες. Επίσης, θα υπάρξει κι ένα χειροπιαστό στατιστικό για κάτι που μάλλον έχουμε παρατηρήσει οι περισσότεροι: κάθε καινούρια ταινία είναι ακόμα πιο βίαιη, δραματική και καταστροφική από την προηγούμενη. Μπορείτε να κάνετε αίτηση στη σελίδα της Financebuzz, αλλά πρέπει να είστε άνω των 18 ετών και κάτοικος Ηνωμένων Πολιτειών (ουπς). Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 19 Μαΐου 2023, την ημέρα που το Fast X φτάνει στους κινηματογράφους. Ο νικητής θα επιλεγεί στις 26 του μηνός.

The post Κερδίστε 1.000 $ παρακολουθώντας όλες τις ταινίες Fast & Furious appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα