Πλατινένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας: τιμητική πομπή 26 οχημάτων

Η Jaguar/Land Rover συμμετέχει στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο τιμά τα 70 χρόνια της βασίλισσας στον θρόνο. Κατά τη διάρκεια των προσεχών εορταστικών εκδηλώσεων στις 5 Ιουνίου, θα παρουσιαστούν τουλάχιστον 26 οχήματα της Jaguar/Land Rover. Αυτά θα περιλαμβάνουν δύο από τα Land Rover

Defender της Αυτής Μεγαλειότητας και μια σειρά από ιστορικά ξεχωριστές Jaguar E-Type. Μεταξύ αυτών μία ειδική παραγγελία Roadster Σειρά 1 E-Type του 1965 που ανακαινίστηκε πρόσφατα κι απέκτησε μεταλλική μπλε βαφή, εμπνευσμένη από το χρώμα της βρετανικής σημαίας.

Διάφορα άλλα οχήματα θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση, όπως μια Jaguar XKR από το Die Another Day του James Bond καθώς και διάφορα Land Rovers από το Skyfall και το No Time To Die . Ο διαγωνισμός θα περιλαμβάνει επίσης το πρώτο Land Rover που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Άμστερνταμ το 1948, μία F-Pace Electric Hybrid και μία i-Pace από τη σειρά αγώνων E-Trophy.

«Είναι πραγματική τιμή για τα οχήματά μας να συμμετέχουν σε αυτή τη σημαντική περίσταση για τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Αυτής Μεγαλειότητας», δήλωσε ο επικεφαλής του προσωπικού της Jaguar/Land Rover , Chris Thorp. «Ως η μακροβιότερη μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου, Επικεφαλής της Κοινοπολιτείας, προστάτης περισσότερων από 600 φιλανθρωπικών οργανώσεων καθώς και μητέρα, γιαγιά και προγιαγιά, η βασίλισσα είναι ένα αξιόλογο πρότυπο κι είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε μαζί της σήμερα».

Η Land Rover θα προσφέρει επίσης στον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό ένα νέο Defender 130 για να υποστηρίξει τις δραστηριότητές του σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Το SUV θα τροποποιηθεί για να εξυπηρετεί καλύτερα τον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό πριν τεθεί σε λειτουργία.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λάβουμε το Defender 130 κι ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την ομάδα της Land Rover για να το τροποποιήσουμε τους επόμενους μήνες», δήλωσε ο επικεφαλής της Crisis Response στον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό, Chris Davies. «Ως η μεγαλύτερη έκδοση αυτού του οχήματος που έχει κατασκευαστεί ποτέ, θα είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε την αυξημένη χωρητικότητα για να ενσωματώσουμε νέα και μοναδικά χαρακτηριστικά που θα υποστηρίξουν καλύτερα το έργο μας απόκρισης έκτακτης ανάγκης. Οι δυνατότητες του οχήματος εκτός δρόμου θα μας δώσουν την ελευθερία να έχουμε πρόσβαση σε απομακρυσμένες περιοχές και να προσεγγίζουμε άτομα που επηρεάζονται από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και καταστροφές σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.»

The post Πλατινένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας: τιμητική πομπή 26 οχημάτων appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα