Black Friday: To νέο vivo Y35 ήρθε στην Ελλάδα σε τιμή – σοκ! Τα απίθανα χαρακτηριστικά του

Η vivo συμμετέχει για πρώτη φορά στην Black Friday και προσφέρει τα Smartphones vivo Y35 και Y22S σε απίθανες τιμές.

Ειδικότερα, τo νέο vivo Y35 που εντάσσεται στην οικογένεια της σειράς vivo Y series, αποδεικνύει ότι ένα πραγματικά καλό κινητό δεν είναι ανάγκη να κοστίζει μία περιουσία.

Εκτός από το ασυναγώνιστο design,

η mid-range κατηγορία συνδυάζει κορυφαία φωτογραφική εμπειρία με τριπλή κύρια Κάμερα ΑΙ [διάφραγμα φακών κύριας Κάμερας Οπίσθια f/1.8 (50MP) + f/2.4 (2MP) + f/2.4 (2MP)] για μαγικές πανοραμικές φωτογραφίες, εντυπωσιακά πορτρέτα αλλά και βίντεο υψηλής ανάλυσης (ακόμη και time lapse).

Όσο για τους λάτρεις των selfies η μπροστινή κάμερα θα τους ενθουσιάσει, καθώς αγγίζει τα 16MP [διάφραγμα φακών selfie κάμερας f/2.0 (26MP)]. Σημειώνεται ότι πολύ δυνατά αποτελέσματα -ειδικά για την κατηγορία τιμής- διαπιστώνονται στην νυχτερινή φωτογράφιση τόσο σε selfie όσο και κύρια κάμερα, με την φωτεινότητα και τα χρώματα να ξεχωρίζουν σε κάθε λήψη.

Όσο για τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, αυτός φτάνει τα 256GB και μπορεί να επεκταθεί μέχρι το 1TB με τη χρήση καρτών microSD, ενώ μέσω της τεχνολογίας διευρυμένης RAM 3.0, μπορείτε να μετατρέψετε τα 8GB χώρου σε άλλα 8GB RAM.

Επίσης, αυτό που θα λατρέψετε στο vivo Y35 είναι το εύκολο ξεκλείδωμα με πλευρικό δακτυλικό αποτύπωμα, ενώ γρήγορος είναι και ο ρυθμός ανανέωσης Οθόνης (90Hz) (ένα ακόμη εξαιρετικό χαρακτηριστικό για την κατηγορία τιμής vivo Y35). Και μιας και αναφερόμαστε στην οθόνη αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή είναι LCD (με γυαλί 2.5D) στις 6.58 ίντσες με ανάλυση FHD+ στα 2408×1080 pixels.

Και ερχόμαστε στην μπαταρία (5000mAh) η οποία θα ικανοποιήσει και τον πιο απαταιτητικό gamer, τόσο με την αντοχή της (μπορείτε επιτέλους να αφήσετε τον φορτιστή και το powerbank σπίτι σας) όσο και και με την ταχεία φόρτιση (18W).

Ελαφρύ (188 γρ.), λεπτό και ιδιαίτερα κοσμό, το vivo Y35 έρχεται στα χρώματα Golden Dawn & Dark Blue/Black, στην ασυναγώνιστη τιμή των 199,90€.

Keywords
Τυχαία Θέματα