Διαγωνισμός

00:54 22/12/2011 - Πηγή: Myself

 

Η υποψήφια για Όσκαρ Mischelle Williams ηγείται ενός all-star cast στην ταινία «Επτά μέρες με τη Μέριλιν», που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής ενός από τους μεγαλύτερους θρύλους του Χόλιγουντ, της Marilyn Monroe. Η οσκαρικών αξιώσεων ταινία που κάνει επίσημη πρεμιέρα αύριο, 22 Δεκεμβρίου, είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα από τη ζωή της θρυλικής ηθοποιού τα οποία περιγράφονται στο βιβλίο του Κόλιν Κλαρκ.

Το σενάριο της ταινίας αφηγείται τον κρυφό έρωτα που έζησε η Marilyn το 1956 όταν ταξίδεψε στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της ταινίας «Ο Πρίγκιψ και η Χορεύτρια». Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Kenneth Branagh, Emma Watson, Judi Dench και Dominic Cooper.

Το myself.gr σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα συλλεκτικό t-shirt από την ταινία «Επτά μέρες με τη Μέριλιν». Στείλτε email με τα στοιχεία σας στο [email protected] και διεκδικήστε ένα από τα πέντε συλλεκτικά t-shirt της ταινίας. 

Όροι Συμμετοχής

1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις εταιρίες "Εκδόσεις Λυμπέρη ΑΕ", "Ελληνική Εκτυπωτική ΑΕ", "Libecom AE", "Αντώνιος Λυμπέρης Ραδιοφωνική ΕΠΕ", "Δέσμη Εκδοτική ΑΕ", και οι εργαζόμενοι στις εταιρίες που προσφέρουν τα δώρα του διαγωνισμού, όπως και οι σύζυγοί τους και οι συγγενείς τους πρώτου και δεύτερου βαθμού.

2. Οι νικητές και οι αναπληρωματικοί του διαγωνισμού θα αναδειχθούν με κλήρωση, που θα γίνει στα γραφεία των Εκδόσεων Λυμπέρη.

3. Τα δώρα των νικητών είναι προσωπικά και αμεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα. Νόμιμοι φόροι και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για την λήψη τους και την αξιοποίησή τους βαρύνουν τους νικητές.

4. Τα ονόματα των νικητών ανακοινώνονται στο στην ιστοσελίδα www.myself.gr, την ημέρα της λήξης του διαγωνισμού.

5. H δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό ξεκινάει στις 22 Δεκεμβρίου 2011 και λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2011. H συμμετοχή πραγματοποιείται μέσω ειδικά διαμορφωμένης σελίδας στην ιστοσελίδα www.myself.gr.

6. Η διοργανώτρια εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του με ανακοίνωση που θα δημοσιευθεί στη σελίδα διαγωνισμού.

7. Με τη συμμετοχή σας, αποδέχεστε να λαμβάνετε το newsletter του www.myself.gr.

8. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να γνωρίζουν τους όρους του διαγωνισμού και να τους αποδέχονται ανεπιφύλακτα.

 

 

Mischelle WilliamsΕπτά μέρες με τη ΜέριλινδιαγωνισμόςMarilyn MonroeΤο myself.gr σας βάζει στον κόσμο της Marilyn χαρίζοντας σε πέντε τυχερούς από εσάς ένα συλλεκτικό t-shirt από την ταινία «7 μέρες με τη Μέριλιν».Celebrityyesnonono
Keywords
Τυχαία Θέματα