«Διάκριση υπάρχει μεταξύ έντεχνου και… άτεχνου»

00:34 16/3/2012 - Πηγή: Myself

Φορτισμένη ακόμη από τις επιθέσεις που δέχθηκε και εκείνη στο πλευρό του Γιώργου Νταλάρα, η Δέσποινα Ολυμπίου μιλάει για όλα στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly». Σχολιάζοντας τα όσα έζησε στην πρόσφατη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα είπε: «Είμαι άνθρωπος ευαισθητοποιημένος και με καλές προθέσεις. Δεν περίμενα ότι θα γινόμουν στόχος για να ξεσπάσουν κάποιοι την οργή τους. Απάντησα θετικά στο κάλεσμα του

Γιώργου Νταλάρα να συμμετάσχω σε μια σειρά από συναυλίες που, όπως με πληροφόρησε ο ίδιος, έχουν στόχο την αλληλεγγύη και τίποτα άλλο. Για αυτό το λόγο, εξάλλου, δεν υπάρχει και αμοιβή. Δυστυχώς, βρέθηκα εκτεθειμένη σε μια βροχή μπουκαλιών, νεραντζιών, αυγών, να τραγουδάω και να με βρίζουν αισχρά, με αναίσχυντες χειρονομίες, και μάλιστα ορισμένοι γελούσαν και επιδείκνυαν τα γεννητικά τους όργανα, ενώ συγχρόνως έγραφαν στις κάμερες τους, για να το έχουν ως αναμνηστικό! Ήταν θλιβερό. Εξελίχθηκε ένας μικρός εμφύλιος μπροστά στα μάτια μου.»

Συζητώντας τις διαφορές ανάμεσα σε έντεχνο και εμπορικό η τραγουδίστρια παίρνει ξεκάθαρη θέση: «Δεν υπάρχει διάκριση εμπορικού και έντεχνου, γιατί το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Διάκριση υπάρχει μεταξύ έντεχνου και... άτεχνου.»

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για εκείνη η Δέσποινα Ολυμπίου είπε: «Το χειρότερο που διάβασα ήταν ότι είχα δεσμό με παντρεμένο, ότι έκλαιγα δημοσίως, ότι έκανα σκηνές ζηλοτυπίας, ότι είμαι μια άφωνη που εκμεταλλεύεται το δεσμό της, ότι τσακώθηκα και με άκουγε η γειτονιά… Γενικώς, οι τίτλοι που μπαίνουν στα δημοσιεύματα για να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού είναι εκνευριστικοί, όπως και τα κόψε-ράψε στις συνεντεύξεις. Αλλά τι να κάνουμε; Ή συμμετέχεις και αντέχεις ή απέχεις και αδιαφορείς.»

Η τραγουδίστρια διαπιστώνει πως δεν νομίζει να έχει ερωτευτεί παράφορα ενώ αναφέρεται και στη δυνατότητα της ύπαρξης μίας φιλίας ανάμεσα σε πρώην συντρόφους: «Η φιλία είναι “μεγάλη” λέξη για να χαρακτηρίσει τις παλιές αγάπες. Χρειάζεται ανωτερότητα για να καταφέρεις κάτι τέτοιο. Αν σβήσει τελείως η ερωτική επιθυμία και από τις δύο πλευρές, τότε μπορεί να υπάρξει φιλία και να διατηρήσεις επαφή χωρίς προβλήματα. Ευτυχώς, είμαι άτομο που έχω διατηρήσει καλές σχέσεις με τους παλιούς μου συντρόφους, γιατί πάνω απ’ όλα σέβομαι τις επιλογές μου, ακόμα και αυτές που αποδείχτηκαν λανθασμένες, όπως και το παρελθόν μου. Δεν είναι, όμως, όλοι οι χωρισμοί ίδιοι.»

Δέσποινα ΟλυμπίουΓιώργος Νταλάραςδηλώσεις διασήμωνΗ Δέσποινα Ολυμπίου μιλάει για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Νταλάρα αλλά και για τους παλαιούς έρωτες στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly».CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΔέσποινα Ολυμπίου
Keywords
Τυχαία Θέματα