«Είχα ανασφάλειες με την εμφάνισή μου»

18:37 9/1/2012 - Πηγή: Myself

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Mou» ήταν σήμερα η Ζέτα Δούκα με αφορμή τη συμμετοχή της στην νέα τηλεοπτική σειρά του Mega με τίτλο «Βασιλειάδες». Η ηθοποιός εκτός από την εμπειρία της συμμετοχής της στη σειρά μοιράστηκε με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και πιο προσωπικές πληροφορίες.

Η Ζέτα Δούκα αποκάλυψε πως πέρα από το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την ανορεξία και το οποίο έχει γίνει ευρέως γνωστό στο παρελθόν ήταν αρκετά ανασφαλής με την εμφάνισή της. 

Συγκεκριμένα η Ζέτα Δούκα δήλωσε πως η ανασφάλεια που ένοιωθε ξεκίνησε από την εποχή της εφηβείας είχε όμως διάρκεια περίπου 10 χρόνια. «Στο παρελθόν είχα ανασφάλειες με την εμφάνισή μου. Νομίζω ότι όλοι περνάμε μια φάση μεγάλου χρονικού διαστήματος που δεν νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας. Η αρχή μπορεί να γίνει από την εφηβεία που είναι η έξαρση των ορμονών, που δεν ξέρεις τις αλλαγές του κορμιού και γενικώς της συμπεριφορά σου. Μπορεί και να συνεχιστεί. Σε μένα συνεχίστηκε. Νομίζω ότι άρχισα να συνέρχομαι στο κατώφλι των 30. Τώρα είμαι 36» δήλωσε η ηθοποιός αφήνοντας έκπληκτη τη Φαίη Σκορδά η οποία δεν περίμενε η καλεσμένη της να αποκαλύψει χωρίς δισταγμό την ηλικία της. Η Ζέτα Δούκα δήλωσε πως εκείνη την περίοδο της έφταιγαν πολλά πράγματα και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ήταν σαν να τα γεννούσε εκείνη. 

Η ηθοποιός απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα αποκάλυψε πως κατάφερε να συνέλθει με τη βοήθεια ειδικών και πως επανέρχεται συνεχώς. Μάλιστα πηγαίνωντας τη συζήτηση ένα βήμα πιο πέρα δήλωσε: «Θέλω να βρω και λίγο περισσότερο χρόνο στη ζωή μου και να ξαναρχίσω ψυχοθεραπεία».

 

Ζέτα ΔούκαΦαίη ΣκορδάΓιώργος ΛιάγκαςΠρωινό mouΓια τις προσωπικές της ανασφάλειες και την ψυχοθεραπεία μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Mou» η Ζέτα Δούκα.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΖέτα Δούκα
Keywords
Τυχαία Θέματα