«Μηδένισα το κοντέρ. Ήταν ένα σοκ σαν μικρός θάνατος.»

00:43 2/3/2012 - Πηγή: Myself

Ο Λάμπης Λιβιεράτος ήταν χθές (1/3) καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.  Ο τραγουδιστής μίλησε για την διακοπή της καριέρας τοθ αλλά και για το δυναμικό cοme back. Φανερά συγκινημένος μίλησε και για τις δυο κορούλες του αλλά και για το χωρισμό του. 

Για την κατάσταση της χώρας και για το πως την αντιμετωπίζει ο ίδιος ανέφερε: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση αυτή που περνάμε. Δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι ο λαός και το κράτος θα έφτανε εδώ. Υπάρχουν

στιγμές που με τρομάζει αυτή η κατάσταση. Πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας και σε αυτό βοηθούν πολύ και οι φίλοι. Με τα προβλήματα ανακάλυψα φίλους που δεν ήξερα ότι υπάρχουν.» 

Για τον χωρισμό του  αλλά και τη νέα του αρχή εξήγησε: «Δεν είμαστε μαζί με την Εύη. Είπα κάποια πράγματα και μέχρι εκεί. Με τους ανθρώπους που είσαι μαζί τους χρόνια πρέπει να είσαι αγαπημένος. Στην αρχή παθαίνεις σοκ, δεν το αποδέχεσαι. Μετά περνάς στη φάση του θυμού. Εγώ μηδένισα το κοντέρ. Ήταν ένα σοκ σαν μικρός θάνατος. Επαναπροσδιορίζεις τον εαυτό σου. Πρέπει να βάζεις το συναίσθημα της απελπισίας στην άκρη κάθε πρωί και να πατάς γερά στα πόδια σου. Είναι δύσκολο να ξυπνάς σε ένα σπίτι που είναι άδειο.» 

Φανερά συγκινημένος ο τραγουδιστής μίλησε για τις δύο κόρες του: «Οι κόρες μου είναι τα πάντα για μένα. Μιλάω πολύ μαζί τους, συζητάμε τα πάντα. Τις λατρεύω και αισθάνομαι τρομερή ευθύνη απέναντι τους και γι αυτό στέκομαι στα πόδια μου και το παλεύω.» 

Ο τραγουδιστής σε ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη αν θα έπαιρνε μέρος σε κάποιο χορευτικό show απάντησε πως του έχει γίνει πρόταση στο παρελθόν αλλά δε μπόρεσε να απαντήσει θετικά λόγω πολλών υποχρεώσεων. Δεν αποκλείει βέβαια καμία πρόταση. Ο Λάμπης Λιβιεράτος αποκάλυψε μάλιστα πως θα συνεργαστεί με την Δέσποινα Βανδή σε περιοδεία που θα πραγματοποιήσουν στη Φρανκφούρτη και στη Στουτγάρδη 7 και 8 Απριλίου. 

Λάμπης ΛιβιεράτοςΕλένη ΜενεγάκηΔέσποινα ΒανδήΚαλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης ήταν ο Λάμπης Λιβιεράτος.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΛάμπης Λιβιεράτος
Keywords
Τυχαία Θέματα