Here: Καλλιτεχνική διαφήμιση όπως καλλιτεχνικό γυμνό

13:19 1/2/2012 - Πηγή: Mixtape

Όπως γράφουν και τα ξένα sites, το πάντρεμα διαφήμισης και σινεμά δεν είναι και ακριβώς κάτι νέο αφού πολύ συχνά ηθοποιοί γίνονται τα πρόσωπα μιας εταιρείας και σημαντικοί σκηνοθέτες διεκπεραιώνουν πανάκριβα διαφημιστικά βίντεο. Τα ονόματα όμως στο διαφημιστικό δεκαπεντάλεπτο φιλμ Here για αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων το καθιστούν πιο λαμπερό και ταλαντούχο από καστ κανονικής ταινίας.

Η σύλληψη του φιλμ ανήκει στον ηθοποιό-φετίχ του Wes Anderson, Waris Ahluwalia, (Vikram στο The Life Aquatic και Chief Steward στο The Darjeeling Limited), μεταξύ των οποίων την Tilda Swinton, τον Luca Guadagnino (σκηνοθέτη του πολύ καλού και eye candy I Am Love στο οποίο πρωταγωνιστούσε η πρώτη) και τον Jason Schwarzman.

Στο φιλμ μικρού μήκους πρωταγωνιστεί το γνωστό μοντέλο Agyness Deyn και αποτελεί ένα δεκαπεντάλεπτο (ρηχής) οπτικής απόλαυσης αφού ο Guadagnino βρίσκεται πίσω από την κάμερα και μας χαρίζει πολύ όμορφα πλάνα. Η Tilda Swinton και ο καλλιτέχνης Sandro Κοpp (γνωστότερος περισσότερο ως σύντοφος της Swinton) έχουν γράψει το απλό σενάριο και ο Jason Schwarzman έχει γράψει τη μουσική.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Mixtape