Ο Matt Damon σε ρόλο σκηνοθέτη

Όχι, δεν θα υποδυθεί το σκηνοθέτη για τις ανάγκες κάποιας επόμενης ταινίας του αλλά θα παίξει έναν από τους πιο φιλόδοξους και απαιτητικούς ρόλους της καριέρας του, αυτόν του σκηνοθέτη.

Για τον Matt Damon έφτασε η ώρα να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Ένα όνειρο που τον κυνηγάει πολύ καιρό και θα υλοποιηθεί με το σενάριο που συνέγραψε με τον συνάδελφό του John Krasinski (τον ξέρετε από το Αμερικάνικο Office) στο οποίο θα συμπρωταγωνιστήσουν

κιόλας οι δύο ηθοποιοί. Θυμάστε, βέβαια, πως ο Matt Damon στη συγγραφή σεναρίων δεν είναι καινούργιος μια που έχει ήδη κερδίσει ένα Όσκαρ για το σενάριο της ταινίας Good Will Hunting, που είχε συγγράψει με τον επίσης συνάδελφό του και πολύ καλό του φίλο Ben Afleck, το 1997. Στο κομμάτι της σκηνοθεσίας, όμως, είναι όντως νέος.

Και παρόλο που πολλές φήμες έχουν ακουστεί τα τελευταία χρόνια για διάφορα projects που είχε στα σκαριά (κάποια, μάλιστα, με τον Afleck) τελικά η ταινία Father Daughter Time είναι αυτή με την οποία θα κάνει το σκηνοθετικό ντεμπούτο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα