Το Anaparastasis του Κωστή Ζουλιάτη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

21:34 8/10/2012 - Πηγή: Mixtape

Μετά την επιτυχημένη προβολή του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας», το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ Anaparastasis: Η ζωή και το έργο του Γιάννη Χρήστου (1926-1970), που μας άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων, μεταφέρεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να κάνει την επίσημη πρεμιέρα του το Σάββατο 20 Οκτωβρίου.

Η εκδήλωση θα χωριστεί σε δύο μέρη, με το πρώτο να ξεκινάει με την εισαγωγική ομιλία του Κωστή Ζουλιάτη, δημιουργού της ταινίας

και να κλείνει με την εκτέλεση των “6 T.S. Eliot songs” από την Μαργαρίτα Συγγενιώτου (μέτζο σοπράνο) και τη Νέλλη Σεμιτέκολο (πιάνο). Στο δεύτερο μέρος θα γίνει η προβολή του ντοκιμαντέρ “Anaparastasis: Η ζωή και το έργο του Γιάννη Χρήστου (1926-1970)”.

Το ντοκιμαντέρ, πέρα από την Αθήνα, έχει ήδη προβληθεί σε φεστιβάλ στη Γερμανία (Βερολίνο, Κολωνία, Δρέσδη) και ετοιμάζεται και για άλλους ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, με ώρα έναρξης 20:30. Τα εισιτήρια κοστίζουν € 7 (φοιτητικό) και € 14 (γενική είσοδος) και μπορείτε να τα προμηθευτείτε ηλεκτρονικά από εδώ ή από τα εκδοτήρια του Μεγάρου (Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη / Ομήρου 8, Αθήνα, τηλ. 210 7282333 και 210 7282367 για ομαδικές κρατήσεις).

Περισσότερες πληροφορίες για το ντοκιμαντέρ θα βρείτε εδώ και στο επίσημο site της ταινίας anaparastasis.info/gr

Keywords
Τυχαία Θέματα