Απίθανο: Δείτε πόσα χρήματα βγάζουν Μέσι και Κριστιάνο από Fake followers

15:33 26/1/2024 - Πηγή: Contra

Ο σούπερ σταρ της Al-Nassr Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να εισπράττει πάνω από 360.000 λίρες από "ψεύτικους" ακολούθους για κάθε μια από τις χορηγούμενες αναρτήσεις του στο Instagram.

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας είναι η προσωπικότητα με τους περισσότερους followers στην πλατφόρμα, με 618 εκατομμύρια λογαριασμούς να παρακολουθούν κάθε του κίνηση. Υπάρχει ωστόσο ωστόσο ένα εργαλείο αξιοπιστίας ονόματι modash.io και μπορεί να προσδιορίσει

πόσοι από αυτούς τους followers θα μπορούσαν να θεωρηθούν "ψεύτικοι".

Με την υπόδειξη ότι πάνω από 150 εκατομμύρια εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία, μπορεί να προσδιοριστεί πόσα κερδίζει ο Ρονάλντο από παράνομους χρήστες για κάθε ανάρτηση. Το ποσό αυτό λέγεται ότι ανέρχεται σε 461.040 δολάρια, με σχεδόν το 25% του συνολικού αριθμού των ακολούθων του να λέγεται ότι είναι "ψεύτικοι".

Ο αιώνιος αντίπαλος του Ρονάλντο, ο Λιονέλ Μέσι, βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των ακολούθων του Instagram με 497 εκατομμύρια. Υποστηρίζεται ότι περίπου 121 εκατομμύρια από αυτούς ανήκουν στην κατηγορία των "ψεύτικων", που σημαίνει ότι αντλεί 350.226 δολάρια από αυτούς κάθε φορά που πέφτει μια χορηγούμενη ανάρτηση στον λογαριασμό του.

Διαβάστε περισσότερα

Γκάρι Νέβιλ: Δεν θα πιστέψετε την στροφή καριέρας που έκανε

Αποκαλύφθηκε ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής όλων των εποχών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο...

Keywords
Τυχαία Θέματα