Κριστιάνο: Παραδέχεται τις αδυναμίες της Saudi Pro League

14:40 26/1/2024 - Πηγή: Contra

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βλέποντας το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας να αντιμετωπίζει προβλήματα, αναγνώρισε την κατάσταση και υποστήριξε πως πρέπει να εξαλειφθούν οι κακές συνήθειες.

Το όλο εγχείρημα έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις με αποκορύφωμα, την υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ρονάλντο ξεκίνησε μια τάση στη Σαουδική Αραβία, με την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο του 2023 να αποτελεί ρεκόρ για το πρωτάθλημα, καθώς απέκτησε μερικά τεράστια ονόματα από όλη την Ευρώπη στην προσπάθεια που κάνει να εξελιχθεί και να διαφημιστεί.

Τον Ρονάλντο

και το πρωτάθλημα της Saudi Pro League ακολούθησαν οι Καρίμ Μπενζεμά, Νγκολό Καντέ, Ρομπέρτο Φιρμίνο και κυρίως ο Νεϊμάρ Τζούνιορ που ήρθε από την Παρί.. Παρά αυτή την εισροή ταλέντων, δεν κύλησαν όλα ομαλά στη Σαουδική Αραβία, με τα εξόφθαλμα προβλήματα να γίνονται συνεχώς πρωτοσέλιδα. Παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση του Τζόρνταν Χέντερσον που πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιό του με την Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ, μόλις έξι μήνες μετά για να επιστρέψει στην Ευρώπη και τον Άγιαξ.

Ο Πορτογάλος λοιπόν αποφάσισε να θέσει τα θέματα επί τάπητος και έκανε τις εξής δηλώσεις:

"Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που ισχύουν για τη βελτίωση του πρωταθλήματος. Όπως είπα και πριν, έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, αλλά νομίζω ότι με ισχυρούς ανθρώπους από πίσω για να βοηθήσουν να αλλάξει λίγο η κουλτούρα του ποδοσφαίρου, οι κακές συνήθειες - νομίζω ότι θα φτάσουμε σε ένα σημείο όπου ο κόσμος στη Σαουδική Αραβία θα είναι περήφανος."

"Οι επενδύσεις εκεί είναι τεράστιες. Οπότε γιατί να μην το πιστέψουμε; Στη Σαουδική Αραβία, ακόμη και στο Ντουμπάι, τα πράγματα αλλάζουν και ο κόσμος έχει αλλάξει, οπότε αξίζουν ευκαιρίες", πρόσθεσε ο επιθετικός.

Διαβάστε περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κάνει πίσω για Μπενζεμά, δύσκολο το οικονομικό

Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος της Saudi Pro League

Keywords
Τυχαία Θέματα