Μπαρτσελόνα: Τα ονόματα που «παίζουν» για τον πάγκο της

13:44 28/1/2024 - Πηγή: Contra

Η θέση του προπονητή είναι πολύ κομβική, ίσως ακόμη παραπάνω στην συγκεκριμένη περίπτωση λόγω των οικονομικών κυρίως προβλημάτων που ταλάνιζαν τον σύλλογο και υπονόμευαν το αγωνιστικό κομμάτι. Η θέση αυτή, όπως αποδείχτηκε, είναι ζόρικη και ο σύλλογος χρειάζεται ειδική διαχείριση με το θέμα του προπονητή της επόμενης ημέρας να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή την κατάσταση.

Ονόματα, αν και είναι αρκετά νωρίς ακόμα, έχουν βγει στην επιφάνεια και σίγουρα τραβούν το ενδιαφέρον με τα δυνατά τους προφίλ.

Το όνομα που προς το παρόν παίζει πιο δυνατά είναι αυτό του «Special One».

Ο Πορτογάλος

έχει περασει από το αντίπαλο δέος, την Ρεάλ Μαδρίτης την περίοδο 2010-2013, κατακτώντας τη La Liga και το Copa del Rey κατά τη διάρκεια της τριετούς θητείας του στο Μπερναμπέου. Ενώ προσφάτως ακολούθησε η αποχώρισή του από τον πάγκο της Ρόμα με την οποία κατέκτησε ένα Uefa Conference League και επίσης έφτασε μέχρι τον τελικό του Europa.

Δεύτερο φαβορί είναι ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ αφού ανακοινώθηκε ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από το Άνφιλντ μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια στο Merseyside. Ο Κλοπ έχει προπονήσει με τεράστια επιτυχία στη Γερμανία και την Αγγλία κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι θα ήθελε να πάρει λίγο χρόνο μακριά από τους πάγκους πριν κάνει την επόμενη κίνησή του.

Τέλος, το όνομα του Ντε Τσέρμπι εμφανίζεται ως τρίτο. Η ομάδα των «Γλάρων» βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα από τότε που ήρθε και πρόσφατα προκρίθηκε στα νοκ άουτ στάδια του UEFA Europa League. Ο Ιταλός έχει συνδεθεί με πολλές κορυφαίες δουλειές, ακόμα και με τη Λίβερπουλ, τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά είναι άλλος ένας που παραμένει σιωπηλός σχετικά με την κατάσταση.

Εν καιρώ, θα μάθουμε ποιος εν τέλει θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας ή, αν θέλετε, της συνέχειας της υπάρχουσας με στόχο τον δρόμο προς την κορυφή και την σταθερότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Βόμβα και στην Μπάρτσα, φεύγει και ο Τσάβι

Μπαρτσελόνα: Οι εξηγήσεις του Τσάβι για την αιφνιδιαστική απόφαση

Keywords
Τυχαία Θέματα