Εμπαπέ: Η στρατηγική της Ρεάλ για το συμβόλαιό του

09:59 5/2/2024 - Πηγή: Contra

Καθώς ο Εμπαπέ μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, η φημολογία γύρω από το όνομά του γίνεται ολοένα και πιο έντονη. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Γάλλος σταρ έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Παρί το καλοκαίρι για χάρη της Ρεάλ, κάτι το οποίο φαίνεται πως ετοιμάζει να μοιραστεί την επόμενη εβδομάδα.

Υπάρχει όμως ένα ζήτημα στην υπόθεση, και αυτό αφορά τον ετήσιο μισθό που μπορεί να

προσφέρει η Ρεάλ.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένος ο Φλορεντίνο Πέρεθ να τινάξει στον αέρα τις ισορροπίες του μισθολογίου των παικτών για την χάρη ενός ποδοσφαιριστή, ακόμα και αν αυτός είναι ο Γάλλος. Αυτή την στιγμή, τα μεγαλύτερα συμβόλαια στους “Μερενχες” τα έχουν οι Βινίσιους και Μπέλινχαμ, που και οι δύο ξεχωριστά έχουν λαμβάνειν 10 εκατομμύρια ετησίως.

Αντιθέτως, ο επιθετικός της Παρί έχει απολαβές ύψους 21 εκατομμυρίων τον χρόνο και το πρωτάθλημα της La Liga ουδέποτε θα επέτρεπε κάτι αντίστοιχο στην Ισπανία.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο η Ρεάλ έχει σκεφτεί πώς θα μπορέσει να παρακάμψει αυτή την τεχνική δυσκολία. Οι “Μαδριλένοι” από την στιγμή που ο Εμπαπέ εν τέλει αποφασίσει να μετακομίσει στην Μαδρίτη, είναι αποφασισμένοι να του προσφέρουν τεράστια μπόνους στους όρους του συμβολαίου, ούτως ώστε να διασφαλίσει πως η πρότασή της θα είναι ανταγωνιστική.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, το μπόνους μπορεί να φτάνει μέχρι και τα 85 εκατομμύρια, ενώ μια ακόμη σκέψη φαίνεται να είναι και η παραχώρηση μεγαλύτερου ποσοστού εκμετάλλευσης του εμπορικού ονόματος του παίκτη, μία κίνηση που αποφέρει πολλαπλά έσοδα, ειδικά σε μια περίπτωση αντίστοιχης του Εμπαπέ.

Διαβάστε περισσότερα

Εμπαπέ στην Ρεαλ; Ο Βίνι ίσως μας κλείνει το μάτι

Τσέλσι: Ήττα από Γουλβς εντός έδρας μετά από 44 χρόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα