Το τελευταίο αντίο του Κλοπ θα είναι ακριβό

16:49 28/1/2024 - Πηγή: Contra

Ο κόσμος της Λίβερπουλ είναι στεναχωρημένος που στο τέλος της σεζόν θα αποχωρίσει ο άνθρωπος που την ξαναγύρισε στην ποδοσφαιρική ελίτ και δέθηκε τόσο πολύ μαζί τους, αλλά συνάμα θέλει να τον αποχαιρετήσει όπως του αρμόζει και κανείς δεν θα ήθελε να χάσει το αντίο.

Για αυτό τον λόγο λοιπόν τα εισιτήρια για το τελευταίο παιχνίδι του Γιούργκεν Κλοπ στο Άνφιλντ πωλούνται ήδη έναντι ενός ιλιγγιώδους πενταψήφιου ποσού, λίγες ημέρες αφότου ανακοίνωσε την πρόθεσή του ο Γερμανός coach

της Λίβερπουλ.

Ο 56χρονος θα κατευθύνει την ομάδα στο τελευταίο του παιχνίδι στην Premier League στις 19 Μαΐου, όταν οι "κόκκινοι" θα υποδέχονται την Γούλφς, σε μια αναμέτρηση που θα μπορούσε να είναι κρίσιμη για την κούρσα του τίτλου.

Τρεις μήνες πριν από το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τη Γουλβς, δύο εισιτήρια για θέσεις στο μπροστινό μέρος της κεντρικής κερκίδας του Άνφιλντ, πωλούνται σε ιστοσελίδα της μαύρης αγοράς για 18.000 λίρες το καθένα.

Στην πραγματικότητα, με τον ΦΠΑ να προστίθενται στον τελικό λογαριασμό, κάποιος θα πρέπει να δώσει 24.480 λίρες για την προνομιούχα θέση.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί η Λεβερκούζεν ελπίζει στην παραμονή Αλόνσο που προορίζεται για διάδοχος του Κλοπ

Λίβερπουλ: Η πρόβλεψη του Αλόνσο για τον μελλοντικό του πάγκο

Keywords
Τυχαία Θέματα