Γιουνάιτεντ: Ο Ράντκλιφ θέλει rebuild στην ομάδα με περισσότερους Άγγλους παίκτες

09:54 25/1/2024 - Πηγή: Contra

Οι περιορισμοί που επιφέρει το Financial Fair Play στον σύλλογο του Μάντσεστερ έχει προκαλέσει κώλυμα στις μεταγραφές και μόνο μέσω πωλήσεων μπορεί να προχωρήσει σε κάποια κίνηση. Από την στιγμή που υπάρχει αυτή η συνθήκη, ο Τζιμ Ράντκλιφ επιθυμεί να ανανεώσει τα συμβόλαια όσων ο προπονητής θεωρεί πως αξίζουν, ενώ μάλιστα δίνεται προτεραιότητα σε παίκτες γηγενείς.

Τα όνομα αυτού που έχει επιλεχθεί ώστε να γίνει προσπάθεια για ανανέωση, είναι αυτό του Σκότ Μακ Τόμινεϊ. Ο Άγγλος μέσος έχει συνδεθεί με ομάδες όπως η Μπάγερν,

η Νιουκάστλ και η Γουέστ Χάμ, όμως οι πολύ καλές επιδόσεις του 27χρονου τους τελευταίους μήνες έχουν εντυπωσιάσει τον Τεν Χαχ.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, αλλά η "Κόκκινοι Διάβολοι" αναμένεται να προτείνουν επέκταση συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο πλαίσιο της προσπάθειας για rebuild της ομάδας γύρω από Άγγλους ποδοσφαιριστές, ο Χάρι Μαγκουάιρ φαίνεται να έχει καπαρώσει την παρουσία του στην επόμενη μέρα της Γιουνάιτεντ, εξέλιξη που σε συνδυασμό με αυτή του Μακ Τόμινεϊ θα φάνταζε με κακόγουστο αστείο την περσινή χρονιά αλλά, ρόδα είναι και γυρίζει...

Διαβάστε περισσότερα
Keywords
Τυχαία Θέματα