Η Νάπολι σε αναβρασμό μετά από τις δηλώσεις του Όσιμεν

14:57 24/1/2024 - Πηγή: Contra

Ο Βίκτορ 'Όσιμεν έκανε δηλώσεις στο CBS και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον του με την ατάκα "...έχω ήδη αποφασίσει για το επόμενο βήμα μου..." να είναι το highlight των όσων είπε ο Νιγηριανός φορ.

Όλα αυτά εν μέσω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και της αγωνιστικής κρίσης που διακατέχει την Νάπολι την επομένη της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση της Νάπολι και προσωπικά ο ιδιοκτήτης Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχουν κάνει τα πάντα για

να κρατήσουν το "κανόνι" στην ομάδα, ωστόσο η παραπάνω δήλωση αν μη τι άλλο φανερώνει πως ο παίκτης έχει πάρει την απόφαση ν' αποχωρήσει από τη στιγμή που μίλησε για επόμενο βήμα.

Και βάσει της συμφωνίας της πλευράς του ποδοσφαιριστή με το κλαμπ, τώρα, ο Ντε Λαουρέντις δεν έχει τη δύναμη να ανεβοκατεβάζει την τιμή οδηγώντας την οποιαδήποτε συζήτηση σε αδιέξοδο. Πλέον, ο Όσιμεν έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του και τον Ιούλιο μπορεί να φύγει από τον ιταλικό νότο εάν κάποια ομάδα αποφασίσει να ασκήσει την οψιόν με κιμένεται μεταξύ 120/130 εκατ. ευρώ.

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλά για το μέλλον του Όσιμεν. Ο Νιγηριανός έχει συνδεθεί με αρκετές ομάδες όπως είναι οι Ρεάλ, Άρσεναλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα