Πάει full για full-back κάτοχο World Cup η Γιουνάιτεντ

16:06 13/2/2024 - Πηγή: Contra

Η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ενισχύσει την άμυνά της όμως τα προβλήματά της με το Financial Fair Play την καθυστερούν. Η λύση που θα επιτρέψει στους “Κόκκινους Διαβόλους” να κάνουν μεταγραφή είναι να προχωρήσουν σε ανταλλαγή.

Ο Λίντελοφ επέστρεψε πρόσφατα τραυματισμό και η Γιουνάιτεντ ενεργοποίησε ρήτρα που επέκτεινε το συμβόλαιο του Σουηδού μέχρι το 2025 με την αξία του παίκτη να διατηρείται με αυτό τον τρόπο σε παρόμοια επίπεδα. Ο

αμυντικός ήταν βασικός σε τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά ποτέ δεν λογίστηκε ως βασικός και ο ανταγωνισμό για την θέση προκαλεί ερωτήματα για το μακροπρόθεσμο μέλλον του στον σύλλογο.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, ο προπονητής Έρικ Τεν Χακ είναι πρόθυμος να τον αφήσει να φύγει με την προϋπόθεση να του επιτραπεί να φέρει έναν άλλο κεντρικό αμυντικό. Έτσι, η επιλογή για τη Γιουνάιτεντ είναι να συμπεριλάβει τον Λίντελοφ ως μέρος μιας συμφωνίας ανταλλαγής για την απόκτηση του Γάλλου νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου Παβάρ.

Ο Παβάρ, ο οποίος υπέγραψε στην Ίντερ από την Μπάγερν Μονάχου μόλις το περασμένο καλοκαίρι, λέγεται ότι εκτιμάται η αξία του κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Δυστυχώς όμως για τον Ολλανδό τεχνικό, η διοίκηση της Ίντερ δεν φαίνεται ανοικτή σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Όπως και να έχει, συνυπολογίζοντας την ανάγκη της ομάδας του Μάντσεστερ να τηρεί το FFP, οι μεταγραφές θα είναι ένα σύνθετο ζήτημα που μόνο οι αποχωρήσεις παικτών προσφέρουν πιθανά ανοίγματα.

Διαβάστε παρακάτω

Η Ρεάλ ετοιμάζεται για πλιάτσικο στην Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ θέλει νέο γήπεδο και θα πληρώσουν φίλαθλοι αντιπάλων;

Keywords
Τυχαία Θέματα