Υποψήφιος διάδοχος του Κλοπ με άρωμα Ελλάδας

13:24 13/2/2024 - Πηγή: Contra

Σύμφωνα με την Telegraph, ο επόμενος προπονητής της Λίβερπουλ μπορεί να είναι γνώριμος στο Νησί, αλλά και στην Ελλάδα.

Ο “εκλεκτός” που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας της Λίβεπουλ καλείται να σηκώσει ένα τεράστιο βάρος. Παρά τα πολλά ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι πρότινος, κανένας δεν μπορούσε να πει με σιγουριά ότι έχει γίνει η επιλογή.

Η Λίβερπουλ, σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, φαίνεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Ποστέκογλου

την ομάδα. Ο προπονητής της Τότεναμ έχει πολλούς οπαδούς στο Μέρσεϊσαϊντ και δεν αποκλείεται η δουλειά που έχει κάνει στην Τότεναμ να του προσφέρει την ευκαιρία να προπονήσει τους “Reds”

Βέβαια, στο άκουσμα αυτών των δημοσιευμάτων η Τότεναμ απάντα πως είναι σίγουρη πως ο Ελληνοαυστραλός coach δεν θα αποχωρήσει.

Ο Ποστέκογλου επίσης δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Τότεναμ μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και επομένως, πράγματι, δεν θα είναι μία εύκολη αποστολή σε περίπτωση που η Λίβερπουλ προσπαθήσει.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο το φαβορί παραμένει ο Τσάμπι Αλόνσο ο οποίος συνεχίζει δυνατά στοχεύοντας να φέρει στο Λέβερκούζεν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Έκανε πρωταθλήτρια την Μάντσεστερ Σίτι και τώρα πηγαίνει… Λονδίνο

Μπαρτσελόνα: Κορυφαίος Γερμανός προπονητής έχει κερδίσει πόντους για να αναλάβει και δεν είναι κανείς από τους Κλοπ, Φλικ και Νάιγκελσμαν

Keywords
Τυχαία Θέματα