Η κίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ που έγινε το μυστικό για να μην κλείσει η πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης

08:58 16/2/2024 - Πηγή: Contra

Η Ρεάλ Μαδρίτης φλέρταρε αρκετές φορές με τον Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά ποτέ δεν έφτασε ήπιε νερό από την πηγή. Πλέον, ο Γάλλος σούπερ σταρ μετά από την απόφασή του να αποχωρήσει από τη ΠΣΖ μοιάζει να είναι πιο κοντά από ποτέ για να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα.

Και πάλι, βέβαια, θα χρειαστεί να γίνουν οι απαραίτητες διαπραγματεύσεις μια και ο Εμπαπέ φέρεται να έχει στα χέρια του μία προσφορά από την

Ρεάλ η οποία είναι 100% με τους όρους του κλαμπ και ουδεμία σχέση έχει με αυτά που προσέφερε η διοίκηση Πέρεθ στον ποδοσφαιριστή το '22.

Έτσι το έσωσε ο Εμπαπέ

Πώς, όμως, ο Κιλιάν Εμπαπέ κατάφερε να κρατήσει ανοιχτή την πόρτα της Ρεάλ ενώ την απέρριψε με περιπετειώδη τρόπο το 2022. Θυμίζουμε πως ενώ όλα έμοιαζαν συμφωνημένα για τη μεγάλη μεταγραφή ο Γάλλος σούπερ σταρ ενημέρωσε ότι θα επεκτείνει τη συνεργασία του με την ΠΣΖ.

Ε, αυτό ήταν το σημείο κλειδί, ο τρόπος με τον οποίο ενημέρωσε. Όταν πάρθηκε η σχετική απόφαση ο Εμπαπέ και το καμπ του έκαναν την εξής κίνηση: Ο ποδοσφαιριστής κάλεσε επί προσωπικού τον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ και τον ενημέρωσε ότι απορρίπτει την προσφορά της Ρεάλ.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, λοιπόν, ο τρόπος αυτός εκτιμήθηκε από τον Πέρεθ και οι σχέσεις των δύο παρέμειναν καλές, κρατώντας την πόρτα της Ρεάλ ανοιχτή για τον ποδοσφαιριστή και τους εκπροσώπους του.

Διαβάστε περισσότερα

Υπάρχει παίκτης που δεν συγκινήθηκε από το ενδιαφέρον της Σίτι και προτίμησε την ομάδα του

Εξελίξεις στην Μπάγερν, κρίνεται ο Τούχελ, αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι για τον πάγκο

Keywords
Τυχαία Θέματα