Ο κουμπάρος του Μέσι οραματίζεται τον αγαπημένο του προπονητή στην Αργεντινή το 2025

13:52 21/9/2023 - Πηγή: Contra

Νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το καλοκαίρι του 2025 υπέγραψε την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Πεπ Γκουαρντιόλα με πολλούς να αναρωτιούνται τι σκοπεύει να κάνει ο Ισπανός κόουτς μετά από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Για το μέλλον του Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε ο πρώην παίκτης του στην Μάντσεστερ Σίτι, Κουν Αγουέρο, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως θα ήθελε να τον δει να συνεργάζεται ξανά με τον Λιονέλ Μέσι

για λογαριασμό της εθνικής Αργεντινής.

"...Προφανώς θα ήταν πολύ καλό αν μπορούσε να γίνει προπονητής της Αργεντινής ο Πεπ αλλά δεν ξέρω. Νομίζω κιόλας ότι στις μέρες μας όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι με μία τέτοια κίνηση, σωστά; Αλλά νομίζω πρέπει να δούμε που θέλει ο ίδιος να πάει, ποια θέλει να είναι η επόμενη πρόκληση στην καριέρα του.

Νομίζω βέβαια πως το στυλ των εθνικών ομάδων δεν ταιριάζει στον Πεπ γιατί δεν θα έχει το χρόνο να διδάξει όπως μόνο αυτός ξέρει και να εφαρμόσει το πλάνο του"

Θυμίζουμε πως δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που συνδέουν το μέλλον του Γκουαρντιόλα και με την εθνική Αγγλίας από το 2025, ειδικά αν ο Γκάρεθ Σάουθγκειτ δεν καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου στο EURO 2024.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Νίκησε αλλά δύο παίκτες της λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια

Βρήκε τον μπελά του ο "μασκοφόρος" Ντιμπάλα: Κορυφαίος φορ του έκλεψε τον πανηγυρισμό

Η Τότεναμ δεν θέλει νέο σίριαλ ανάλογο με του Κέιν και ανανεώνει τον αρχηγό της

Keywords
Τυχαία Θέματα