Ο μεγάλος αστέρας της Γιουνάιτεντ κοιτά την επιστροφή στους πάγκους

11:31 4/2/2024 - Πηγή: Contra

Ο Γουέιν Ρούνεϊ φέρεται να στοχεύει στην επιστροφή του ως προπονητής μετά την αποτυχημένη θητεία του στην Μπέρμιγχαμ Σίτι. Ο ίδιος διετέλεσε προπονητής της Μπέρμιγχαμ τον Οκτώβριο, αφού ο πρώην επιθετικός της Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε την DC United του MLS.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είχαν θετική εξέλιξη, καθώς η ομάδα έπεσε από την έκτη θέση στην 20η θέση της Championship. Τελικά, ο Ρούνεϊ απολύθηκε από τον σύλλογο μετά από μόλις 15 αγώνες ως υπεύθυνος.

Παρά την πρόσφατη αποτυχία του, έχει αναφερθεί

ότι ο Ρούνεϊ επιθυμεί τώρα να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην αστέρας της Αγγλίας ενδιαφέρεται να αναζωπυρώσει την καριέρα του ως προπονητής στη Σαουδική Αραβία.

Υποστηρίζεται ότι ο Ρούνεϊ έχει ενημερωθεί ότι οι πάμπλουτοι ιδιοκτήτες στη Μέση Ανατολή θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν για την πρόσληψη του 38χρονου.

Αν ο Ρούνεϊ πράγματι μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, θα ακολουθήσει τα βήματα του πρώην συμπαίκτη του στην Αγγλία Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος είναι σήμερα προπονητής της ομάδας της Αλ Ετιφάκ στην Saudi Pro League.

Διαβάστε περισσότερα

Παίκτης της Γιουνάιτεντ απέρριψε τους Σαουδάραβες

Άσχημο «πέσιμο» οπαδών σε παίκτες της Τσέλσι

Keywords
Τυχαία Θέματα