Ο Μουρίνιο άφησε κάτι “Special” πίσω στην Ρόμα

13:06 6/2/2024 - Πηγή: Contra

Οι ιδιοκτήτες του συλλόγου δεν ήταν ευχαριστημένοι με την πρόοδο της ομάδας του Μουρίνιο στο πρωτάθλημα, ο οποίος οδήγησε τη Ρόμα στον θρίαμβο του Conference League και στη συνέχεια στον τελικό του Europa League την επόμενη σεζόν.

Ο Πορτογάλος πήρε πολύ βαριά την απόφαση της διοίκησης να τον χωρίσει από την ομάδα και ενδεικτικό της συναισθηματικής του κατάστασης ήταν μία κίνηση που έκανε λίγο πριν αποχωρήσει.

Ο λοιπόν φέρεται να άφησε το δαχτυλίδι του Conference League στα αποδυτήρια της Ρόμα. Ο ίδιος προφανώς αισθάνθηκε προδομένος από τους παίκτες και τους ανωτέρους στον σύλλογο μετά τον αιφνιδιαστικό διορισμό του Ντε Ρόσι.

Το δαχτυλίδι δόθηκε στον Μουρίνιο από την ομάδα του μετά τη νίκη με 1-0 επί της Φέγενορντ τον Μάιο του 2022, εξασφαλίζοντας το πρώτο τρόπαιο της Ρόμα μετά από 14 χρόνια και τον πέμπτο ευρωπαϊκό τίτλο του Special One. Όχι μόνο το άφησε πίσω, αλλά ο Μουρίνιο λέγεται ότι προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, τοποθετώντας το συναισθηματικό δαχτυλίδι στο ντουλάπι του αρχηγού, Λορέντζο Πελεγκρίν, ενώ στα αποδυτήρια βρέθηκε επίσης ένα σημείωμα που έγραφε το εξής: Όταν θα είστε άντρες, δώστε το πίσω σε εμένα.

Διαβάστε περισσότερα

Οι 5 “Γιουσέιν Μπολτ” της Premier League

Εμπαπέ: Η στρατηγική της Ρεάλ για το συμβόλαιό του

Keywords
Τυχαία Θέματα