Ο Ντέιβις ζήτησε αδιανόητο ποσό από την Μπάγερν και η πόρτα για την Ρεάλ άνοιξε

10:00 5/3/2024 - Πηγή: Contra

Φαίνεται πως ο Αλφόνσο Ντέιβις ακολούθησε τη συνηθισμένη τακτική όσον αφορά στο "δεν θέλω να ανανεώσω" απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και με τον τρόπο του αναγκάζει τους Βαυαρούς να πετάξουν λευκή πετσέτα περιμένοντας πια την προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης για την αγορά του ποδοσφαιριστή ένα χρόνο προτού λήξει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ ο Καναδός μπακ στις συζητήσεις που είχε με το

κλαμπ ζήτησε για να κάτσει στην ομάδα και μετά το 2025 περί τα 20.000.000 ευρώ μεικτά το χρόνο μαζί με τα μπόνους κι άλλες παροχές φυσικά.

Όπως αναφέρει ο Φλοριάν Πλέτενμπεργκ η Μπάγερν σε καμία περίπτωση δεν θα πληρώσει τα συγκεκριμένα ποσά, οπότε επί της ουσίας αρχίζει η διαδικασία πώλησης του ποδοσφαιριστή. Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να τα έχει βρει με τον Ντέιβις και να θέλει να τον αγοράσει με όσο το δυνατόν λίγοτερα χρήματα.

Η Μπάγερν από την άλλη ελπίζει να μπορέσει να πάρει από το συγκεκριμένο deal 50-60 εκατ. ευρώ πράγμα δύσκολα, καθώς όπως έχετε ήδη διαβάσει η διάθεση των Μαδριλένων είναι να πάνε... ανέμακτα στη συγκεκριμένη υπόθεση και να πετύχουν μια κόπια της περίπτωσης του Τόνι Κρόος.

Keywords
Τυχαία Θέματα