Ο Ντι Μαρία ακολούθησε την "τακτική Ράμος" για χάρη της μεγάλης του αγάπης

11:52 6/9/2023 - Πηγή: Contra

Στη Μπενφίκα μετά από σχεδόν 13 χρόνια αποφάσισε να επιστρέψει ο Άνχελ Ντι Μαρία, απορρίπτοντας την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Γιουβέντους.

Για την επιστροφή του Ντι Μαρία μίλησε για πρώτη φορά και ο πρόεδρος των "Αετών της Λισαβώνας", Ρουί Κόστα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών δεν συζητήθηκαν ποτέ οι οικονομικοί όροι του συμβολαίου του.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντίνος ξεκαθάρισε στον Ρουί Κόστα πως το μόνο που θέλει είναι να επιστρέψει στην Μπενφίκα και δεν τον απασχολούν

καθόλου οι οικονομικοί όροι του συμβολαίου του.

" Ο Ντι Μαρία δεν ήθελε να ξέρει ποιες θα είναι οι οικονομικές απολαβές του, μου είπε απλά ότι θέλει να παίξει για τη Μπενφίκα όποιος κι αν είναι ο μισθός του" ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας.

Η Μπενφίκα ήταν η ομάδα που έκανε τον έμπειρο επιθετικό γνωστό στο ευρωπαϊκό κοινό φέρνοντας τον για πρώτη φορά στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2007 και έχει δεθεί συναισθηματικά μαζί της.

Θυμίζουμε πως ανάλογη τακτική μ'αυτή του Ντι Μαρία, ακολούθησε και ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος επέστρεψε στη Σεβίλλη έπειτα από 18 χρόνια λέγοντας το "ναι" σε συμβόλαιο λίγο πάνω από το 1 εκατομμύριο, την ώρα που είχε στα χέρια πρότασεις ύψους 20 και 11 εκατομμυρίων ευρώ από τις Αλ Ιτιχάντ και Γαλατασαράι αντίστοιχα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι Σαουδάραβες δίνουν μάχη με τον χρόνο για το ανεπιθύμητο αστέρι του Τεν Χαχ

Η φάση με το ανασυρόμενο χορτάρι του Μπερναμπέου θυμίζει υπερπαραγωγή Transformers

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι τοπ 5 "εγκληματικές" αγορές της ύψους μισού δις στην μετά Σερ Άλεξ εποχή

Keywords
Τυχαία Θέματα