Ο Πεπ αποθέωσε τον νέο Πάλμερ αλλά δεν θέλει να δει το ίδιο σίριαλ

12:57 15/1/2024 - Πηγή: Contra

Μεγάλη νίκη που την διατηρεί στο κυνήγι της Λίβερπουλ στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση της Premier League πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι επί της Νιούκαστλ.

Πρωταγωνιστής για τους Πολίτες ήταν ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ο οποίος επέστρεψε στη δράση μετά από καιρό έχοντας ένα γκολ αλλά και μία ασίστ στο νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας, Όσκαρ

Μπομπ.

Πλην του Ντε Μπρόινε, ο Πεπ δε θα μπορούσε να μην σταθεί σε δηλώσεις του και στον 20χρονο μεσοεπιθετικό, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως μεγάλο του προνόμιο είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί με μεγάλη ευκολία σε πέντε διαφορετικές θέσεις και αν το επιθυμεί μπορεί να μείνει στη Σίτι για πολλά χρόνια.

"...Ο Μπομπ μπορεί να παίξει σε 5 διαφορετικές θέσεις. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει εξασφαλίσει έναν ακόμα παίκτη για τα επόμενα χρόνια αν ο Όσκαρ επιθυμεί να παραμείνει στο ρόστερ..."

Πάντως, ο Πεπ δεν δίστασε να πετάξει και το υπονοούμενό του λέγοντας πως και ο Κόουλ Πάλμερ αρχικά ήταν χαρούμενος με τον τρόπο χρησιμοποιησής του στην ομάδα αλλά μετά ζητούσε ακόμα περισσότερα.

Θυμίζουμε πως ο Μπομπ τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ στο ενεργητικό του.

Για την ιστορία, ο Πάλμερ μπήκε για τα καλά στο ροτέισον της Μάντσεστερ Σίτι στην αρχή της σεζόν αλλά έπειτα ζήτησε να αποχωρήσει για τη Τσέλσι, με τους Πολίτες να βάζουν στα ταμεία τους το ποσό των 47.000.000 ευρώ και τον νεαρό Άγγλο να εξελίσσεται μέσα σε λίγους μήνες σε μεγάλο πρωταγωνιστή των μπλε.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Παγέτ πήγε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στα 36 του είναι πιο fit από ποτέ

Ο Σουάρες παρουσιάστηκε και αποκάλυψε το μεγάλο όνειρο της "αγίας τετράδας"

Μπάγερν: Αυτή η ομάδα έκανε κρούση για τον Κίμιχ αλλά "έφαγε" πόρτα

Keywords
Τυχαία Θέματα