Προειδοποιεί Γκαρνάτσο ο Ντι Μαρία

10:36 1/2/2024 - Πηγή: Contra

Ο 35χρονος πλέον Ντι Μαρία ήταν συμπαίκτης με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι όμως επίσης συμπαίκτης του Γκρανάτσο στην εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Παρά την συνύπαρξη με τον Πορτογάλο, ο επιθετικός της Μπενφίκα δεν δίστασε να προειδοποίησε τον Γκρανάτσο ότι δεν τον βοηθά να πανηγυρίζει όπως ο Ρονάλντο και θα προτιμούσε να αντιγράψει τον Λιονέλ Μέσι.

Ο ίδιος δήλωσε: "Το μόνο πράγμα που δεν θα έκανα είναι να πανηγυρίζω σαν τον Κριστιάνο.

"Θα

έβαζα το γκολ και θα έκανα όπως κάνει ο Μέσι. Θα επιμείνω σε αυτό. Ο Γκαρνάτσο είναι ένας πολύ γρήγορος παίκτης, έχει απίστευτες ικανότητες. Θα βελτιωθεί με την εμπειρία και η παρουσία στην εθνική ομάδα είναι ένα μέρος όπου μαθαίνεις πολλά και συνεχίζεις να βελτιώνεσαι.

"Με βοήθησε εμένα πολύ να αναπτυχθώ τεχνικά με κάθε τρόπο, είναι θεαματικό. Νομίζω ότι και αυτός θα εξελιχθεί με την εμπειρία. Όταν ήμουν νέος ήθελα να κάνω τη φάση 30 φορές στο παιχνίδι. Με τα χρόνια καταλαβαίνεις ότι αν το κάνεις 10, αλλά το κάνεις καλύτερα, αξίζει τον κόπο. Έχει πολύ μέλλον, ένα πολύ μεγάλο μέλλον. Εξαρτάται από τον ίδιο, από το κεφάλι του, για να μπορέσει να το διαχειριστεί. Δεν έχω πολλά να πω, υπάρχει λόγος που παίζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Ο εξτρέμ έχει πραγματοποιήσει 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, έχοντας πετύχει πέντε γκολ και δίνοντας άλλες δύο ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα

Προθυμία Μουρίνιο για επιστροφή στην Γιουνάιτεντ

Πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα φέρεται να έστηνε παιχνίδια

Keywords
Τυχαία Θέματα