Ρεάλ: Σαρώνουν οι Μαδριλένοι, ήρθαν σε συμφωνία με παικταρά (σ.σ. δεν είναι ο Εμπαπέ)

09:40 16/2/2024 - Πηγή: Contra

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, άρα και η Ρεάλ, πρωταγωνιστούν τις τελευταίες ώρες στον αθλητικό Τύπο έπειτα από την απόφαση του Γάλλου σούπερ σταρ να πει "αντίο" στην ΠΣΖ το καλοκαίρι. Αυτομάτως μόλις έγινε γνωστή η ενέργεια αυτή του Εμπαπέ έγινε σύνδεση με τους Μαδριλένους. Μάλιστα, μερίδα του Τύπου κάνει λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών.

Ωστόσο, στην Ισπανοί κάποια Μέσα έχουν αφήσει στην άκρη το θέμα του

Εμπαπέ και ασχολούνται με άλλον ποδοσφαιριστή με τον οποίο φέρεται να έχει συμφωνήσει η Ρεάλ. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου.

Στην Ιβηρική αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής τα έχει βρει με τη διοίκηση Πέρεθ και αυτό που απομένει τώρα είναι να δώσει το πράσινο φως η Μπάγερν εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή της αποζημίωσης. Θυμίζουμε πως ο Καναδός σε αντίθεση με τον Εμπαπέ δεν είναι ελεύθερος το καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του αριστερού μπακ της Μπάγερν εκπνέει το 2025, αλλά δεν δείχνει καμία διάθεση να ανανεώσει οπότε η Ρεάλ θα το εκμεταλλευτεί για να τον αγοράσει σε χαμηλή τιμή, όπως είχε κανεί πριν από μία δεκαετία με τον Τόνι Κρόος ο οποίος βρίσκονται σε παρόμοια φάση με τους Βαυαρούς.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ρεάλ δείχνει στον Εμπαπέ ποιος είναι το αφεντικό

Η κίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ που έγινε το μυστικό για να μην κλείσει η πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης

Keywords
Τυχαία Θέματα