Aνακοινώθηκε το Delta Force: Hawk Ops

Μέσω ενός σύντομου teaser τρέιλερ, η εκδότρια εταιρεία της Level Infinite και η ομάδα ανάπτυξης TiMi Studio Group ανακοίνωσαν το Delta Force: Hawk Ops. Ο τίτλος έρχεται με την μορφή του free-to-play multiplayer tactical first-person shooter.

Το reboot της σειράς Delta Force θα κυκλοφορήσει για PlayStation, Xbox, PC (Steam, Epic Games Store), iOS και Android.

Μια πλήρης αποκάλυψη του τίτλου -με πλούσιο gameplay- έχει προγραμματιστεί για την Gamescom 2023: Opening Night Live στις 22 Αυγούστου. Προς το παρόν δεν ανακοινώθηκε αν το Delta Force: Hawk Ops θα είναι next-gen only, ή αν θα διατεθεί και για τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς.

Ο παραγωγός του τίτλου Shadow Guo δήλωσε σχετικά με την ανάπτυξη του τίτλου : “Η ομάδα μας ενδιαφερόταν πάντα για τη δημιουργία ρεαλιστικών παιχνιδιών shooter με στρατιωτικό θέμα. Ως παραγωγός, το πρώτο μου παιχνίδι shooter πρώτου προσώπου ήταν το Delta Force και μου άφησε μια ανεξίτηλη εντύπωση. Το Delta Force αποθεώθηκε για τη ρεαλιστική απεικόνιση της μάχης σε ανοιχτό κόσμο, για τη μεγάλης κλίμακας multiplayer player-versus-player και για την απεικόνιση των ειδικών επιχειρήσεων ‘Tip of the Spear’.”

Ο Guo τόνισε: “Ακόμα και σήμερα, αυτά τα χαρακτηριστικά εξακολουθούν να έχουν τεράστια απήχηση και παραμένουν δυνατότητες για περισσότερη καινοτομία. Ελπίζουμε να δείξουμε την εξέλιξη αυτών των χαρακτηριστικών, συνεχίζοντας παράλληλα την κληρονομιά των πυλώνων του παιχνιδιού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε να επανεκκινήσουμε το franchise Delta Force. Είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε αυτή την παράδοση και δημιουργούμε έναν μεγάλο, επικίνδυνο και απρόβλεπτο κόσμο, όπου πρέπει να ολοκληρώσετε διάφορες αποστολές, να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και να κερδίσετε ανταμοιβές“.

Όσον αφορά τη διατήρηση της ουσίας του αρχικού παιχνιδιού Delta Force με αυτή την επανεκκίνηση, ο Guo δήλωσε: “Αναπτύξαμε τη συνολική ιστορία με ρεαλιστικά θέματα, χρησιμοποιήσαμε πραγματικούς ηθοποιούς για τη δημιουργία χαρακτήρων, χρησιμοποιήσαμε φωτογραμμετρία για τη δημιουργία τρισδιάστατου κόσμου, καταγράψαμε τακτικές κινήσεις από επαγγελματίες του στρατού και ζητήσαμε καθοδήγηση από πρώην προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων για να εξασφαλίσουμε έναν αυθεντικό τόνο αποφασιστικού ρεαλισμού και επαγγελματισμού στο πλαίσιο του στρατιωτικού θέματος“.

Το campaign mode του τίτλου θα βασίζεται στην ταινία Black Hawk Down, επιτρέποντας στους παίκτες να βιώσουν τις “αυθεντικές και συναρπαστικές μάχες” από την ταινία.

The post Aνακοινώθηκε το Delta Force: Hawk Ops appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα